http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

TAWARAN EKSKLUSIF KAMPUS UPM : BARANGAN JUALAN DISKAUN SEBANYAK 50%,60%,70%!

By 10:19:00 PM , , ,

TAWARAN EKSKLUSIF KAMPUS UPM : BARANGAN JUALAN DISKAUN SEBANYAK 50%,60%,70%!

Junior bagitahu kat hakakk senior ni (merujuk kepada saya) bahawa ada promosi pelbagai barangan termasuk Silkygirl, SG Men & lain-lain lagi di Laman Kanan Dewan Kebudayaan&Kesenian! Okay mungkin ada yang tak tahu lokasi Dewan Kebudayaan ni. Lokasi dia berdekatan dengan Dewan Besar Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang dan juga bertentangan dengan Fakulti Sains. Promosi tawaran eksklusif kampus ni berlangsung pada 7 Mac-9 Mac 2016 10pagi-6petang. Esok last day! Jom grab harga diskaun yang besar ni! 

Oh bukan setakat ada jualan sahaja, peluang untuk mendapatkan kerjaya di Syarikat Korporat juga boleh diperolehi dengan menghantar resume di booth Youth United. Bukan itu sahaja, 2000 ‘Freebies’ percuma untuk pengunjung terawal setiap hari. Jadi, esok siapa yang nak dapat ‘Freebies’ yang awesome ni, cepat-cepat datang ke sana supaya menjadi antara 2000 visitors terawal. Antara tarikan yang lain juga ialah – persembahan pentas, aktiviti menarik dan cabutan bertuah berjumlah lebih RM5000!

TAWARAN EKSKLUSIF KAMPUS UPM : BARANGAN JUALAN DISKAUN SEBANYAK 50%,60%,70%
#CampusCarnival2016
Tawaran Eksklusif Kampus di UPM
Ada berita sangat sangat baik untuk peminat Silkygirl dan juga SG Men di luar sana. Why I said so?

Seriusssly .. barangan Silky Girl mempunyai diskaun sebanyak 70%!

Precision Sharp Eyeliner Pen Blackest Black asalnya harga RM19.90 > (70% diskaun) hanya berharga RM8.00!

Eye Opener Waterproof Mascara harga asal RM14.70 > (70% diskaun) RM5.00 sahaja!

Color Junkie Lip Polish RM15.70 > (70% diskaun) RM4.00 sahaja!

Moisture Smooth Lipcolor RM14.79 > (70% diskaun) only RM5.00 !

ColorShine HairColor RM19.90 > (70% diskaun) RM8.00 !

TAWARAN EKSKLUSIF KAMPUS UPM : BARANGAN JUALAN DISKAUN SEBANYAK 50%,60%,70%
SilkyGirl diskaun 70% dan SG Men diskaun 50%

Untuk para lelaki pula, SG Men menawarkan diskaun sebanyak 50%!

SG Men Whitening Cleansing Foam RM5.90 > (diskaun 50%) 2 untuk RM4.00!

Fantasia Eau de Toilette RM23.50 > (diskaun 50%) hanya berharga RM10.00 sahaja!

TAWARAN EKSKLUSIF KAMPUS UPM : BARANGAN JUALAN DISKAUN SEBANYAK 50%,60%,70%
Macam-macam lagi barangan yang mempunyai diskaun perghh

Tambahan lagi, barangan Denim juga tak kurang hebatnya ~terdapat diskaun sebanyak 68% dan 43%! Dan ada macam-macam lagi lah!

TAWARAN EKSKLUSIF KAMPUS UPM : BARANGAN JUALAN DISKAUN SEBANYAK 50%,60%,70%
Beg Istimewa Nestum 3 in 1 pun ada
Zumba pun ada!

Adehh nasib baik laa saya ni bukan jenis yang gila barang kosmetik. Kalau tidak, mahu saya borong banyak-banyak ni sebab harga nya murah gilosss! Tapi esok rasanya macam nak pergi jenguk sekejap kat booth jualan situ. Kot-kot laa boleh dapat ‘Freebies’ kan. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Acewahhh berperibahasa pulaaa budak ni haha.

You Might Also Like

2 comments

  1. Ya Allah seronoknya....boleh jimat kan...

    ReplyDelete
  2. suka yg Color Junkie Lip Polish tu , kalau boleh pegi , dh lma ambil stiap satu kaler :3

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.