http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

JUS ORLIN ALLUDRA INTERNATIONAL : SOLUSI BAGI MASALAH TENAGA DALAMAN DAN LUARAN WANITA

By 11:20:00 AM , , , ,

JUS ORLIN ALLUDRA INTERNATIONAL : SOLUSI BAGI MASALAH TENAGA DALAMAN DAN LUARAN WANITA


Apa itu Jus Orlin Keluaran Alludra International?

Orlin Mix Botanical Drink (Jus Campuran Botanikal Orlin) ini adalah Formulasi Terbaik untuk 
  • wanita berkerjaya
  • ibu menyusu
  • wanita yang sedang meningkat usia/berumur

Apakah Formulasi Jus Campuran Botanikal Orlin?

  • 101% natural
  • Dibuat dari 3 campuran pemakanan sunnah : madu, kurma dan habatussauda.
JUS ORLIN ALLUDRA INTERNATIONAL : SOLUSI BAGI MASALAH TENAGA DALAMAN DAN LUARAN WANITA
Jus Campuran Botanikal Orlin

Apakah Khasiat Dan Kebaikannya?

  • menyelesaikan masalah letih dan tidak bertenaga
  • mahkota kaum Hawa a.k.a vagina lebih rapat
  • menaikkan, menegangkan dan menganjalkan payudara
  • menyesaikan bau tidak enak serta gatal-gatal
  • membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita
  • menstabilkan masalah hormon wanita
  • meningkatkan tenaga dalamanmeningkatkan keinginan seksual
  • menambahkan susu badan
  • mencantikkan pinggul
  • mengetatkan otot faraj
  • mengurangkan keputihan
  • awet muda
  • meremajakan kulit
  • menghasilkan bentuk badan ideal
JUS ORLIN ALLUDRA INTERNATIONAL : SOLUSI BAGI MASALAH TENAGA DALAMAN DAN LUARAN WANITA
Jus Orlin Pengikat Kasih Sayang Suami Isteri


Kelebihan Garcinia Cambogia (Asam Gelugor) Dalam Jus Orlin
  • menurunkan darah tinggi
  • merawat kencing manis
  • mengawal berat badan berlebihan
  • merawat sakit jantung

Kelebihan Habatussauda Dalam Jus Orlin
  • meningkatkan daya tahan tubuh untuk kaum Hawa yang mempunyai masalah rasa letih selalu
  • menguatkan daya ingatan dan konsentrasi untuk kaum Hawa yang berkerja mahupun suri rumah
  • meneutralkan racun/asid dalam badan kita
  • dapat melancarkan perjalanan susu ibu yang masih menyusukan bayi mereka

Kelebihan Collagen Dalam Jus Orlin
  • membantu memperbaiki kulit
  • menyelesaikan masalah kulit
  • kulit tampak lebih cantik dan berseri

REAL Testimoni Daripada Pengguna Jus Orlin!
JUS ORLIN ALLUDRA INTERNATIONAL : SOLUSI BAGI MASALAH TENAGA DALAMAN DAN LUARAN WANITA
Jus Orlin di Channel Prima TV3
  • masalah senggugut hilang selepas minum Jus Orlin!
  • sakit urat hilang
  • badan makin bertenaga
  • lepas minum Jus Orlin, period kembali teratur. tambahan itu, badan kembali bertenaga, tak lemah setiap kali datang period
  • alhamdulillah, baru makan orlin, terus demam kebah!
  • tiada lagi masalah keputihan menganggu
  • "Syukur bertemu dengan ORLIN. Bekerja sebagai Doktor Pakar amat mencabar. ORLIN bantu saya sihat, segar, cergas dan bertenaga. Hilang stress di hospital. Balik rumah mood still happy dan ceria melayan kerenah anak-anak. Husband pon perasan, "mama da cool sekarang" tak membebel. Hepiii je masak, kemas rumah & opkozz belai suami tanpa batasan. "Tip top" kata en.somi. ORLIN thorbaik.
    Datin Dr Aini. 46 tahun.
  • "Pawer pawer pawer. ORLIN rungkaikan masalah dalaman wanita. ORLIN kembalikan detik malam pertama. Badan dah tak rasa lemah lesu lepas kerja. ORLIN juga buatkan saya berjaya tahan lapar. 1 minggu 1 kilogram ilang. Cam best jer. ORLIN is everything to me."
    Pn Iza. 40 tahun.

Berminat? Hubungi 017-676 7966 untuk tempahan pembelian. Jus Orlin hanya berharga RM110!

Cubalah, anda pasti nak cuba lagi dan lagi! :)

You Might Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.