http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang?!

By 9:00:00 AM ,

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang?!


Belek-belek gambar di Facebook Page WOW Clown&Balloon..memang WOW woh! Dari birthday event, wedding event sehingga lah corporate dinner ..menggunakan khidmat WOW Balloon ni untuk memeriahkan majlis mereka. Tengok orang yang sudah menggunakan servis WOW Clown & Balloon review di Facebook Page berderet bagi 5 bintang. Paling sikit pun 4 bintang. Pergh pergh! 

Tak cukup dengan tu, kebanyakan mereka puji hasil WOW Balloon yang memuaskan, harga yang berpatutan, kehadiran balloon yang cantik cantik tu memeriahkan majlis, dan menyerikan lagi suasana majlis.

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Indoor Dinner

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Ala-ala beach

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Black&Gold Nite Dinner

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Celebration

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Majlis CIMB Bank

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Corporate Dinner
 
Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Majlis Bertemakan Frozen

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Konsep Frozen, sekali dengan Elsa pun ada hehe

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Grand Opening Restoran

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Dinner

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Minnie & Mickey Mouse

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Wow lawanya!

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Comel je design Minnie & Mickey Mouse

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Raikan baby

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Tema Purple Colour

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Dinner dengan balloon terapung di siling

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Ni tangkap gambar mesti lawa ni :D

Oh yang 5 bintang review tu termasuk saya lah yang beri hehe. For your information, WOW Balloon ni pernah decorate balloon untuk 1st EFG Gathering (EFG : Exchange Feed Group) tau. As expected, kerja mereka sekejap je siap, layanan dari pekerja mereka pun baik je, hasilnya tentulah sangat memuaskan. Bunga-bunga gitu. Siap peluk balloon tu sambil tangkap gambar haha. Yelah geram sebab comel sangat. Takkan la nak lepas peluang kan untuk tangkap gambar bersama dengan balloon comel diperbuat dari pihak WOW Clown & Balloon ni.

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Ballon bentuk bunga comel

Saya bergambar dengan penge-muda EFG hehe

Okayy.. korang cakap je nak bentuk dan konsep apa, WOW Clown & Balloon boleh settle kan. 
Nak buat pintu gerbang kenduri kahwin guna balloon besar besar? Bolehhhh. 
Nak concept beach, ala-ala tepi pantai gituuu? Pun tiada masalah untuk pihak WOW Clown & Balloon lakukan. 

Apa lagi? Oh!
Nak concept yang elegan dan style untuk dinner? Takde hal lah. Boleh sangat nak buat.
Nak concept Mickey dan Minnie Mouse supaya budak budak suka? Lagi bolehhh! Itu memang kepakaran WOW Balloon.
Nak buat Frozen Concept guna Balloon untuk majlis raikan kanak-kanak? Haih small matter lah.

Senang cerita, apa-apa majlis/function sekalipun, antaranya Majlis Hari Jadi, Wedding Dinner, Opening Ceremony, Majlis Korporat, Gathering Keluarga, Hari Keluarga, Award Presentation dan lain-lain..semuaaaaa nya pihak WOW Clown & Balloon boleh hias dengan balloon-balloon mengikut kesesuaian majlis.

Tema atau design boleh request nak apa. Pasti WOW Clown & Balloon boleh customize. Jangan risau, jika tiada idea atau kurang kreatif macam saya ni.. boleh dapatkan nasihat atau cadangan dari pihak WOW Balloon nak design macam mana.

Menarik kan kan? 

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
WOW Clown & Balloon Entertainment

Kenapa WOW Clown & Balloon Mendapat Sambutan Hangat Hingga Mendapat 5 Bintang
Kids Party

Jika ada sebarang pertanyaan atau berminat hendak menggunakan khidmat mereka untuk any events atau function, boleh PM (private message) di http://bit.ly/1mEBsfh atau call/whatsapp di nombor telefon 017-313 3184.

Bak kata WOW Clown&Balloon, SATISFACTION GUARANTEED! 

DIJAMIN MEMUASKAN!

You Might Also Like

1 comments

  1. at least balloon lagi comel dari KC.. hehehehee.. :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.