http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Macam nak pergiii je..Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016!

By 5:00:00 PM

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016

Wah wah wahhh. Bagi penggilaa dan pencinta buku, boleh la mai sini Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016 a.k.a Kuala Lumpur International Book Fair (KLIBF) 2016. Bertempat di Malaysia Agro Exposition Park (MAEPS), Serdang.

Save the date! 17 hari lagi untuk ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di MAEPS!

MASUK ADALAH PERCUMA


29 April 2016 hingga Isnin, 9 Mei 2016. Selama 11 hari. 

Isnin - Khamis (10 pagi - 7 mlm) | Jumat - Ahad & Cuti Umum (10 pagi - 9 mlm)

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016

Saya ada lagi satu je baucer buku tinggal. RM50 je. Ermm kalau beli buku novel FIXI/Lejen Press, boleh dapat tiga ketul gak ni. Macam nak habiskan je baucar sekeping ni dekat Pesta Buku. Hehehe.

Sesiapa yang nak pergi pesta buku kat MAEPS ni, boleh la singgah UPM jumpa saya haha. Nak dekat dah tu MAEPS dengan UPM :)

Lagi satu, kalau sesiapa nak tebus baucar buku dengan  duit pun boleh dilakukan di pesta buku ni. Yang penting jangan lupa bawak kad pengenalan dan kad matrik :)

Okay..selamat bershopping buku!

You Might Also Like

3 comments

  1. kita pun teringin juga nak ke sana.. 24 tahun hidup blm lagi ada rezeki..sekarang dah tukar tempat kan.. mmg jauh sikit la.. T_T...

    ReplyDelete
  2. akak dekat jer ni, usm punya baucar buku tak dapat lagi, nnt akak ke sana kita jumpa erkk, kalau ada rezeki

    ReplyDelete
  3. Lupa pulak nak singgah UPM aritu.. hehehe..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.