http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

DAPATKAN TERAPI HIPNOSIS DENGAN YUSMIZEE NATUROPATHIC CENTRE

By 9:30:00 AM , , , ,

DAPATKAN TERAPI HIPNOSIS DENGAN YUSMIZEE NATUROPATHIC CENTRE


Apa itu Terapi Hipnosis
Terapi Hipnosis ialah satu ilmu program kawalan minda bawah sedar.

Apa itu Hipnoterapi?
Terapi yang menggunakan hipnosis bagi membantu memprogramkan kembali fikiran bawah sedar untuk tujuan kemajuan dan kesihatan dalam kehidupan.

Apa itu Hipnosis?
Keadaan apabila sebuah saranan atau informasi itu diterima dengan baik ke fikiran bawah sedar diri sendiri dan juga orang lain.

Apa pula minda bawah sedar
Minda bawah sedar ialah diri anda yang jujur bukan di buat buat ataupun lakonan. (natural)

DAPATKAN TERAPI HIPNOSIS DENGAN YUSMIZEE NATUROPATHIC CENTRE
Masalah manusia

DAPATKAN TERAPI HIPNOSIS DENGAN YUSMIZEE NATUROPATHIC CENTRE
maksud hipnosis

Sebagai contoh yang Pengasas Yusmizee Naturopathic Centre, DrN Yusmizee berikan..
Semasa anda sedang memandu, sekiranya fikiran anda terlalu buntu dan runsing, anda akan cuma sedar anda sudah sampai di tempat yg dituju. 

Dan Dr Yusmizee mengajak kita berfikir...
Siapakah yang membawa kenderaan tersebut sedangkan fikiran anda bukan fokus pada jalan raya?

Dr Yusmizee memberi jawapan...
Ia itu lah Kawalan minda bawah sedar.

Saya seperti teringat pada beberapa situasi kawalan minda bawah sedar yang lebih kurang sama dengan situasi Dr beri contoh tadi.

  • kadang-kadang dalam solat. kita tak sedar pun yang eh ehh..kita dah sampai ke rakaat ke empat.
  • adakalanya kita bangun pagi, kita tak ingat macam mana dan bilakah kita tidur semasa kita bermain handphone pada waktu malam semalam.
  • di dalam kelas (kuliah), kita terlalu khusyuk memikirkan sesuatu hingga tak sedar pensyarah di depan memanggil kita.
Itu semua ialah.. kawalan minda bawah sedar.

Antara masalah yang boleh dirawat dengan Hipnoterapi :

  • melatah
  • gagap
  • merokok
  • fobia
  • trauma
  • kecemasan
  • depresi (tertekan)
  • kesedihan
  • masalah anak
  • insomnia
  • sakit kepala
  • payudara
  • berat badan
DAPATKAN TERAPI HIPNOSIS DENGAN YUSMIZEE NATUROPATHIC CENTRE
Masalah yang boleh dibantu dengan Hipnoterapi


hypnotherapy

Saya amat tertarik dengan tanda pengenalan diri dan potensi diri yang selalu diperkatakan dan diketengahkan oleh DrN Yusmizee.


"Dulu saya selalu lihat ramai insan insan berjaya, akan membuat satu tanda pengenalan diri mereka. Dalam ilmu Terapi Hipnosis tanda tanda ini insyaallah akan membantu anda untuk lebih POSITIF dan mengeluarkan potensi diri anda yang sebenar. Hidupkan potensi diri anda yg sebenar" - DrN Yusmizee.

DAPATKAN TERAPI HIPNOSIS DENGAN YUSMIZEE NATUROPATHIC CENTRE
DrN Yusmizee Bin Yusoff
Gambar di atas ialah tanda trade mark Dr Yusmizee kepada perniagaan beliau. Tanda tersebut juga merupakan tanda positif beliau dan beliau mahu berkongsi energy (tenaga) positif yang ada dalam diri beliau kepada orang ramai di luar sana. 

Kata beliau juga, tanda tanda pengenalan diri ini sebenarnya ada energy nya yang tersendiri.

Haaaaa menarik bukan?
Jika anda tertarik, boleh kunjungi Facebook beliau untuk mengikuti pembelajaran menarik ini di dalam kursus Hipnosis.

The Art of Hypnosis Program

Kumpulan Perubatan Yusmizee Naturopathic Centre

Alamat : Lot 2.33, Tingkat Satu, Bangunan Mara Alor Gajah, 78000 Alor Gajah, Melaka.
Rawatan yang disediakan : Bekam, akupuntur, HIPNOSIS, urutan tradisional melayu, homeopati, kursus dan ceramah perubatan Naturopati.
Hubungi no telefon : 012-3556736
FacebookYusmizee Naturopathic Centre **klik
Instagram:

#NATURAL  #HEALTHY #SPECIALIST

Pusat Naturopati yang pertama ditubuhkan di Melaka - Yusmizee Naturopathic Centre

You Might Also Like

5 comments

  1. mengelirukan..apa kaitannya 'pilih bayi' dan 'payudara' dgn hipnosis?

    pening ar..pening ar

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau abg ondi pening, boleh ke Yusmizee Naturopathic Centre. boleh sembuhkan sakit pening :)

      Delete
  2. Boleh menyembuhkan penyakit juga rupanya..ingatkan guna nya untuk saja2 je..heheh

    ReplyDelete
  3. Bagus entry cik Puan Syaidah Napisah ni.. menarik. Good.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.