http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Shopping Online Di ezbuy.com Dengan Harga Serendah RM0.01!

By 12:27:00 PM ,

Wahhh biar betul boleh shopping online di ezbuy.com dengan harga serendah RM0.01?! Betul ke shopping online di ezbuy.com jimat kerana banyak barang murah-murah? Macam tak percayaa je.. betul ke niii?

Shopping Online Di ezbuy.com Dengan Harga Serendah RM0.01!

Shopping Online Di ezbuy.com Dengan Harga Serendah RM0.01!
Shopping Online Di ezbuy.com !
Iyeeee betul! Shopping dua hari pun belum tentu cukup masa. Banyak sangat pilihan. Saya pun tak habis-habis lagi pilih mana satu barang yang nak dibeli. Bukannya apa... Banyak sangat barang yang lawa-lawa, yang menarik hati, yang haihhhh ..sampai pening lah mata ni tengok skrin laptop sebab khusyuk sangat selongkar barang-barang yang dijual di ezbuy.com tu.

Lagi-lagi kan sekarang ni ezbuy tgh buat sale tau. Haaa potongan harga hingga 97% off pun ada! Hampir setiap barangan di ezbuy ada diskaun sekarang. Baju-baju kasut-kasut bag-bag murah je saya ushar. Arghhh mana tak tension..saya rasa nak beli semua je. Haha. 

Okay lah kalau ragu-ragu lagi..cuci mata dulu dekat ezbuy.com. Banyak kategori barangan yang disediakan. Dari pakaian wanita, pakaian lelaki hinggalah barangan automatif dan elektrik. Semua adaa. Macam macam ada.

Bagi mereka yang minat style ala-ala Korea, teringin nak cuba fesyen Korea atau minat dengan barangan berunusurkan ciri-ciri Korea ke..haaa memang sesuai sangat lah membeli belah online di ezbuy.com ni. Perfecto! Perfect place! Perfect timing! Banyak barangan yang saya tengok ada fesyen Korea di situ. Memang cantik sangat. Harga pun cantik sebab tengah ada diskaun kan. Rugi tak grab peluang ni sekarang!

Para emak pun mesti syok shopping di ezbuy.com ni. Mana taknya..pelbagai peralatan dapur, barangan rumah dan benda unik boleh dijumpai di ezbuy.com ni.

Dan untuk pengetahuan anda..ada sesetengah barang yang ada harga shipping, ada sesetengah barangan yang RM0.00 shipping je. Jadi..membeli belah lah dengan bijak ye hehe.

Shopping Online Di ezbuy.com Dengan Harga Serendah RM0.01!
Barangan bag lawa-lawa dengan harga murah

Shopping Online Di ezbuy.com Dengan Harga Serendah RM0.01!
Jam-jam yang comel dan unik

Shopping Online Di ezbuy.com Dengan Harga Serendah RM0.01!
Baju style Korea

Shopping Online Di ezbuy.com Dengan Harga Serendah RM0.01!
Kad-kad yang kiut miut

Apa yang menarik lagi kan. Barang-barang di ezbuy.com ni kita boleh tengok dengan secara dekat tau. Kita boleh zoom in zoom out ke kiri ke kanan. Point out segala detail penting. Membuatkan kita boleh lihat lebih jelas dan lebih tahu sesuatu barangan tu bagaimana rupa dia.


Shopping Online Di ezbuy.com Dengan Harga Serendah RM0.01!
Zoom jangan tak zoom

Oh yeahhhhh! Jom serang ezbuy sekarang dengan klik sahaja di sini : www.ezbuy.com !

Ohooo sebelum tu.. ADA TAWARAN MENARIK! TAWARAN SANGAT MENARIK! JANGAN LEPASKAN TAWARAN MENARIK DI BAWAH INI!


  • Jika anda mendaftar (register) ezbuy di link ini:. http://bit.ly/EzbuyRM15 anda akan mendapat RM15 voucher selepas siap mendaftar.
  • Faedah tambahan : Tawaran 15% off yuran shipping dengan menggunakan promo code EZJUL15
  • Ada tawaran Prime Services yang menarik (30-day trial) iaitu yuran shipping hanya RM8.80 bagi unlimited saiz barangan dan berat. Boleh grab Prime Eksklusif di link ini : http://bit.ly/29RgV6v

Contact : 03-27803898
Email : supportmy@ezbuy.com
#ezbuymalaysia

You Might Also Like

8 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.