http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

boleh tengok orang typing comment di Facebook

By 6:25:00 PM

Okay jakun kejap pagi tadi sebab first time dapat tengok orang typing comment di Facebook. Biasanya kita tengok orang typing message di Facebook Messenger je kan? Kebiasaannya kita tengok orang typing message di Whatsapp dan Wechat je kan? Ni boleh tengok orang typing comment di ruangan komen Facebook! Whoaa daebakkk! Tak tahu la sejak bila macam tu, tapi saya baru je perasan benda baru ni. Terkejut saya tau tengok pagi tadi dekat Walls Home FB.. "eh ehhhhh! ada orang tengah type komen laa!" Seriussss jakun hahahaha. Korang dah pernah tengok? Ke korang dah lama tahu benda ni dan saya je ketinggalan zaman ni? Hahahaha.

boleh tahu orang typing comment di Facebook


boleh tengok orang typing comment di Facebook
boleh tengok orang typing comment di Facebook
boleh tengok orang typing comment di Facebook
atas tadi cik Halimatun ni lah tengah typing comment
boleh tengok orang typing comment di Facebook
someone is typing a comment....

Sempat lah saya screenshot sementara orang tu sedang typing komen kan nak tunjuk bukti kat korang hehehe. Maksudnya, kalau saya tengah type komen di post Facebook, orang boleh nampak juga la kan. Wahhh hebak betulll. 

Nasib baik dia tak tulis nama kita yang tengah typing tu. Dia just mention 'someone is typing a comment...' je. Kalau lah dia paparkan jugaaa.. hmmm. Tak jadi apa pun hahaha kbai.

Daa~wassalam.

You Might Also Like

7 comments

  1. fb semakin menaik taraf sistem dari semasa ke semasa.. rasanya fb la media sosial yg bertahan lama berbanding yg lain.. dulu main gak myspace n friendster tp x lama bertahan..

    ReplyDelete
  2. mcam kenai je profile facebook tu :v

    ReplyDelete
  3. Hahaa. Macam kita lagi out dated. haha . Taktahu pun pasai ni. huhu

    ReplyDelete
  4. dah lama la dik .. baru perasan ke.. hiii

    ReplyDelete
  5. Perasan lama dah tapi tu kalau kat posting orang hebat² la. Orang tak hebat macam akak ni... Takdo nyo ada yang typing selalu... hehehe...

    Akak singgah sini ya. Wassalam :)

    ReplyDelete
  6. saya pun baru tau ni..tq tlg bagitau ni...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.