how much is www.sayidahnapisah.com worth?

by - August 17, 2016
Assalamualaikum! Haritu saya ada terserempak satu website ni. Namanya siteprice.org. Website ni merupakan Website Worth & Domain Value Calculator. Haaa.. Dia akan analisis dan kira berapa harga website blog kita berdasarkan beberapa kriteria termasuk SEO, backlinks, website trafik, top keywords, Google index, Yahoo index dan juga laman sosial media. So... how much is domain www.sayidahnapisah.com worth hmm?

how much is www.sayidahnapisah.com worth?

how much is www.sayidahnapisah.com worth?
how much is www.sayidahnapisah.com worth?

how much is www.sayidahnapisah.com worth?
harga domain sayidahnapisahdotcom $1K
$1,001 je harga domain sayidahnapisahdotcom ni hahahaha. So kalau diconvertkan kepada Ringgit Malaysia. Dapat la RM4,000 lebih. Kalau saya nak jual blog ni boleh la tawarkan harga ni kan? Hahahaha. Tapi inshaaAllah tak ada la jual blog kesayanganku ni. Sejak 2010 dah blog ni bertapak di dalam dunia blogging(walaupun tak berapa nak kukuh kekeke). Lagi-lagi dah ada domain sendiri ni, lagi la sayang bertambah-tambah dengan blog ni. Usia domain blog ni dah 1 tahun, 3 bulan, 15 hari. Baru je lagi hehe.

Berdasarkan website siteprice.org ni, top 5 keywords yang menyumbang trafik ke blog sayidahnapisah.com adalah:

1. duda terlajak laris - 50%
2. sinopsis duda terlajak laris - 18%
3. test jpj - 11%
4. zara zya - 11%
5. kalah dalam menang lirik - 6%

Haaa gituu. Zara zya pun ada hahaha. Tapi memang betul.. entri duda terlajak laris, tentang test JPJ & lirik lagu filem Munafik memang famous pun kat blog ni. Lagi-lagi lirik kalah dalam menang tu. Memang tiap-tiap hari memang ada search keyword tu. Tak sangka betul haha. Alhamdulillah ada juga entri dan kata kunci yang melekat dekat enjin carian.

Okay.. kalau korang nak kira pun boleh. Klik je siteprice.org then, letak URL blog. Klik 'Calculate Worth'. Tunggu la beberapa saat nanti result keluar.

Saya ada kira harga blog sifu Hasrul Hassan tau. Tahu tak berapa harga blog beliau? $11,612! Perghh daebak kan. 

So, website korang berapa harga? Share-share la hehehe. 

You May Also Like

2 comments

  1. hehehe..lepas baca terus check..saya punya lebih sikit..$1,090..hahha

    www.ceritaejoy.com

    ReplyDelete
  2. lepas baca terus taip >http://www.sayidahnapisah.com/< hahahhahaaaaa

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p