PENCARIAN HOME TUTOR

by - August 09, 2016
Sekarang ni ramai fresh graduate yang sedang mencari kerja. Memburu kerja kosong di laman web-laman web jawatan kosong setiap hari. Jadi..di sini ada satu peluang kerja. Pada sesiapa yang berminat mengajar ataupun hendak mencari pengalaman mengajar ataupun hendak mengisi masa lapang sementara tunggu kerja lain yang lebih bagus...boleh la try home tutor di bawah ni.

PENCARIAN HOME TUTOR

PENCARIAN HOME TUTOR
home tutor diperlukan

Home Tutor Diperlukan!


Mahu pendapatan sampingan dengan mudah?

Jom jadi Home Tutor Robitoh Network?

Masa : 1-2 jam sehari
Tempat : Kajang, Bangi, Putrajaya dan Serdang
Bayaran : RM25/jam

Ciri-ciri:

1) Boleh mengajar subjek Maths/Sains (UPSR/PT3/SPM)
2) Menjaga solat (orang Islam)
3) Motivasi tinggi
4) Mempunyai kenderaan sendiri

Anda rasa anda nak?
Tapi tak yakin? Kurang berkeyakinan kerana tiada pengalaman?

Jangan risau, kami di Robitoh Network akan bantu!
Sila hubungi : 013-2070072.

GOODLUCK! 

You May Also Like

2 comments

  1. Macam nak. Awak taknak ke sayidah? Awak kan dah habis degree :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya duduk seremban la awak. Kalau saya duduk kat serdang, memang saya nak hehe

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p