http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

PENCARIAN HOME TUTOR

By 12:21:00 PM , ,

Sekarang ni ramai fresh graduate yang sedang mencari kerja. Memburu kerja kosong di laman web-laman web jawatan kosong setiap hari. Jadi..di sini ada satu peluang kerja. Pada sesiapa yang berminat mengajar ataupun hendak mencari pengalaman mengajar ataupun hendak mengisi masa lapang sementara tunggu kerja lain yang lebih bagus...boleh la try home tutor di bawah ni.

PENCARIAN HOME TUTOR

PENCARIAN HOME TUTOR
home tutor diperlukan

Home Tutor Diperlukan!


Mahu pendapatan sampingan dengan mudah?

Jom jadi Home Tutor Robitoh Network?

Masa : 1-2 jam sehari
Tempat : Kajang, Bangi, Putrajaya dan Serdang
Bayaran : RM25/jam

Ciri-ciri:

1) Boleh mengajar subjek Maths/Sains (UPSR/PT3/SPM)
2) Menjaga solat (orang Islam)
3) Motivasi tinggi
4) Mempunyai kenderaan sendiri

Anda rasa anda nak?
Tapi tak yakin? Kurang berkeyakinan kerana tiada pengalaman?

Jangan risau, kami di Robitoh Network akan bantu!
Sila hubungi : 013-2070072.

GOODLUCK! 

You Might Also Like

2 comments

  1. Macam nak. Awak taknak ke sayidah? Awak kan dah habis degree :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya duduk seremban la awak. Kalau saya duduk kat serdang, memang saya nak hehe

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.