http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Pulang

By 4:30:00 PM

Pulang - Yuna ft. SonaOne

Pulang - Yuna ft. SonaOne
Pulang - Yuna ft. SonaOne
credit foto: player.lemonadebox.com


Yeah
Tak usah lah kau risau pasal ku
tahu kau mahu kejar impian mu
Aku tahu
kau ingin mencari diri tempat jauh dari sini
Memang jauh
belum apa sudah rindu
belum apa jadi ku dah tunggu dua minggu

Walaupun
kau tiada di sisiku
Fikiran ku semua tentang tuk dirimu
Ku rasakan
kau dan aku semakin jauh
Terpisah sementara ku rasa bertahun

Cukupkah cinta dan janji
tanpa jasad menemani
kekalutan dunia buat aku terlupa
kehidupan mencuri masa dari kita

Biar ku pulang
ke pangkuanmu
jadi yang terbaik
hanya untukmu
biar ku pulang

Yeah
Tak usah lah kau risau pasal ku
tahu kau mahu kejar impian mu
Aku tahu
kau ingin mencari diri tempat jauh dari sini
Memang jauh
di seberang laut
meskipun kau jauh
panggilanmu kan ku sahut

Walaupun kau tiada di sisiku
Kau buat ku bangga seperti ku di situ
bila aku pergi dengar sini aku janji
kan aku pulang bila engkau panggil
ku terus menunggu di sini
masih menghitung hari
hingga kau tergerak hati tuk kembali jadi

Biar ku pulang
ke pangkuanmu
jadi yang terbaik
hanya untukmu
biar ku pulang
pulang
biar ku pulang
pulang
ku terus menunggu di sini
masih menghitung hari
hingga kau tergerak hati tuk kembali jadi..

Biar ku pulang (pulang, biarku pulang)
ke pangkuanmu (oh, biar kau pulang)
jadi yang terbaik
hanya untukmu
biar ku pulang.. yeah

Yeah kau pulang
Biar kau pulang
Wuooo wuooo

Somehow, lagu ni macam related sikit dengan saya in certain way and meaning. Apakah itu? Jeng jenggg, biarlah rahsia hehe. 

Tapi, lirik yang paling kena sekali dengan saya sekarang ni..

ku terus menunggu di sini, masih menghitung hari

Dan satu part lirik lagu ni yang saya (sometimes) nak beritahu si dia..

tak usah lah kau risau pasal ku, tahu kau mahu kejar impianmu, aku tahu.


Eh ehhh siapa si dia? Ehem kbai! Hahaha.

You Might Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.