http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

100 name card percuma di Pixajoy!

By 4:00:00 PM ,

Okay ni bukan entri job review atau entri berbayar ye haha. Saya just nak share pada semua bahawa ada satu website ni menawarkan 100 name card percuma! Iyee percuma je, jangan tak percaya. Hanya perlu bayar harga postage je, dalam RM8 lebih macam tu. Saya punya 100 name card percuma baru sampai tadi. Walaupun saya punya simple sahaja (SUPER simple) tapi iolss tetap gembira sebab dapat free haha. First time tau saya ada namecard ni. Excited pula rasa. Tapi....simple sangat namecard saya ni, macam malu pulak nak bagi kat orang hahaha.

100 namecard percuma di Pixajoy! copek grab!


100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy! 
Atas ni namecard saya. Simple kan? Simple bangatt. Bukan apa.. susah sangat nak edit namecard kat Pixajoy tu. Lepastu asyik loading la, asyik stuck la. So, saya pun buat la se-simple yang mungkin hehe.

100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy! 
100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy dah siap! hehe
So, siapa yang berminat tu, boleh layari website www.pixajoy.com. Then klik MALAYSIA & SINGAPORE. Then nampak tak ada slide bergerak-gerak di situ kan? Okay tunggu sampai muncul iklan "FREE NAME CARDS (customize your own name card now!)".

Okay then, klik GRAB A SET.

Okay dari situ, korang boleh la start pilih tema/template name card mana yang korang berkenan. 

100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy! 
100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy! 
100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy!
terpulang lah nak connect with facebook atau Google+
100 name card percuma di Pixajoy!
steps to create name cards
100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy! 
100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy! 
100 name card percuma di Pixajoy!
100 name card percuma di Pixajoy!
maksimum hari untuk edit adalah 14 hari.
Then , edit &save. Then, add to cart. Then, order!

Tapi harap bertabah la time edit tu. Bagi saya yang tak pandai bab-bab edit ni + tak kreatif, memang agak susah haha.

Okay goodluck & cepat-cepat grab sebab ada 50 set available je setiap hari :)
Adios!

You Might Also Like

9 comments

  1. wahhhh! dah ada kad dah sia..nak satu! hihihi

    ReplyDelete
  2. Ehemm ehemmm.. Bila nak dapat 1 keping ni.. Hehehe.. Kongsi2 tukar2 ye... ekeke

    ReplyDelete
  3. hihi thank you berkongsi step buat kad ni, pening juga mula2 ,hihihi...

    ReplyDelete
  4. yui pun smpt smlm.. kad kt nnti sama..hahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.