http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FREE 1GB INTERNET FOR EVERY TOPUP VIA MAXIS PAY

By 2:41:00 PM ,

Saya kan setia dengan Maxis dari dulu sampai sekarang. Tak pernah curang haha. So, haritu dapat one message daripada Maxis beritahu tentang Maxis Pay Bank Promo : Free 1GB Internet For Every Topup Via Maxis Pay. Wow macam menarik! Daripada topup guna Cimbclicks atau topup di kedai, tak dapat apa-apa.. baik topup melalui Maxis Pay ni. Untung-untung dapat free internet 1GB. Tapi promo Maxis 'Free 1GB Internet For Every Topup via Maxis Pay' ni sehingga 31 Oktober je. So, cepat-cepat la grab peluang keemasan ni ye.

FREE 1GB INTERNET FOR EVERY TOPUP VIA MAXIS PAY


FREE 1GB INTERNET FOR EVERY TOPUP VIA MAXIS PAY
FREE 1GB INTERNET FOR EVERY TOPUP VIA MAXIS PAY

Promotion period : 1 September 2016 - 31 Oktober 2016.


Untuk setiap topup RM30 dan ke atas melalui Maxis Pay, subscribers akan diberi ganjaran 1GB internet dan valid selama 3 hari sahaja.

Okay kalau anda berminat, boleh  topup via Maxis Pay di http://www.hotlink.com.my/de. Nanti anda boleh bayar melalui Online Banking (cimbclicks, maybank2u dan lain-lain lagi).

So, lepas dah topup RM30 atau lebih dari tu via Maxis Pay, kita akan diberi ganjaran 1GB Internet tapi kita tak dapat serta merta ganjaran tersebut. Tapi yang pasti within 72 hours, kita akan dapat ganjaran tu.

FREE 1GB INTERNET FOR EVERY TOPUP VIA MAXIS PAY
FREE 1GB INTERNET FOR EVERY TOPUP VIA MAXIS PAY

Jangan risau, tiada unsur penipuan atau scam sebab saya dah pernah buat. Dan memang saya dapat free 1GB Internet bila saya topup RM60 via Maxis Pay haritu. Tapi rasa menyesal sebab topup sekaligus RM60. Patutnya saya topup la asing -asing RM30 & RM30, so that saya boleh dapat free internet 2GB kan? Hahaha.

So.. goodluck uolls! Saya saje je sharing info ni kot-kot ada orang yang tak tahu. Sharing is caring kan? :D

You Might Also Like

3 comments

  1. Hamboi.. setianya dia..
    Nak tawaran yg lagi best tak??
    Untuk RM30 ringgit top up, dapat 1gb internet for a month..
    :) tetibe lak ye.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe mampu baca jelah sbb kite pakai celcom :P

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.