http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

yeay header baru sayidahnapisahdotcom dari Fhatin Amelia!

By 3:45:00 PM ,

Semalam blog sayidahnapisahdotcom menang Giveaway 3-Days Header by Mellya yeayyyy Alhamdulillah! *tepuk tangan dengan agresifnya haha* So, nama Giveaway pun Header kan so hadiah bagi pemenang mesti lah header yang direka sendiri oleh blogger Mellya! Oh nama sebenarnya Fhatin Amelia. Umur sebaya saya. 18 tahun *uhuk uhuk* muahaha. Nama blog beliau A box of Crayon (https://mellyacrayola.blogspot.my) . So blog Miss Mellya Crayola ni memang superb okay! Design blog beliau fuhhh! Memang kena sangat dengan taste saya. Well, beliau suka pink, saya pun suka pink. So saya memang suka sangat dengan design beliau. Blog dia ada pink-pink gituuu hehe. Oh okay okay jom ushar beberapa Header sayidahnapisahdotcom yang beliau reka yang saya suka sangat sangat! Hehe.

header baru sayidahnapisahdotcom


yeay header baru sayidahnapisahdotcom dari Fhatin Amelia!
sayidahnapisahdotcom
yeay header baru sayidahnapisahdotcom dari Fhatin Amelia!
sayidahnapisahdotcom

yeay header baru sayidahnapisahdotcom dari Fhatin Amelia!
sayidahnapisahdotcom

yeay header baru sayidahnapisahdotcom dari Fhatin Amelia!
sayidahnapisahdotcom

yeay header baru sayidahnapisahdotcom dari Fhatin Amelia!
sayidahnapisahdotcom
Lawa kan lawa kan? Saya suka sebab design dia memang kena dengan taste saya. Simple simple je. Yang penting warna pink tu harus ada haha. So, disebabkan beliau buat 5 header (sebenarnya ada 7 tapi saya berkenan yang lima ni hehe), setiap bulan lah saya akan tukar Header wakakaa.

Oh kalau korang berminat nak guna khidmat Mellya ni untuk design blog ke, buat Header untuk korang ke.. boleh je whatsapp beliau di 018-9830500. Sekejap je tau beliau design Header-header saya ni. Tak sampai sehari pun haha. Hebat kan.

Oh, header saya sebelum ni pun omey tauu. Simple and nice. Sebab saya jenis yang suka simple simple + pinky hahaha. 

yeay header baru sayidahnapisahdotcom dari Fhatin Amelia!
sayidahnapisahdotcom
Header saya sebelum ni direka oleh Blogger juga. Blogger Rrai (http://www.bajuwarnacoklat.com/). Haa ni lagi sorang Blogger yang design blog dia ish! Ishhhh! Tension saya tau. Tension sebab cantik sangat hahaha. Rrai ni memang suka ubah design blog dia. Contohnya kan.. bulan lepas design macam ni. Bulan ni pergi blog Rrai "eh ehhh tukar dah design!". Yang hebatnya, lawa-lawa pula tu design dia. Tak pernah mengecewakan. Ish. Mana den tak tension? Hahaha. 

Memang hebat Rrai ni. So, kalau korang berminat nak guna khidmat beliau pun, dialu-alukan. Sebab beliau memang ambil tempahan design blog + header. Boleh whatsapp Rrai di 0196373924. Anytime kay.

Okay adiossss! Wink sikit ;)

You Might Also Like

10 comments

  1. saya pun tempah header dgn Rrai. Murah dan cantik!

    ReplyDelete
  2. comel nya mellya buat... btuahnya dpt

    ReplyDelete
  3. thanks awak hihihi nanti mellya review awak yeee 🙈🙈

    ReplyDelete
  4. Comel je..hihi..nah juga akak buat gni

    ReplyDelete
  5. Kc yg second last ada bunga2 tu cantik >_< btw tahniahhh !

    ReplyDelete
  6. Klau mek, mek pakai yg no 2 :) simple tp cntik.

    ReplyDelete
  7. Cantiknya ida... Nak jugak.... buat unt akak bule heheh... brape dehh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tak tahu pula harganya berapa. kak intan blh contact yang design header ida tu 018-9830500 (Fhatin) :D

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.