Search This Blog

Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !

By 5:33:00 PM , ,

Hujung-hujung bulan ni teringin pula rasa nak shopping. Sekali sekala kann hehe. Kebiasaannya saya online shopping di Zalora. Kali ni saya nak cuba online shopping di SGshop (Trusted Tabao Agent) pula. Boleh layari www.sgshop.com.my untuk ushar barangan apa yang dijual. Macam-macam ada tau. Saya macam biasa la suka tengok baju, kasut dan beg. Tiga perkara ni memang saya selalu ushar dulu. Top priority. Then, baru lah tengok barangan kategori lain pula selepas tu. Tapi kali ni disebabkan seluar jeans saya ada koyak sikit-sikit (sobsob), saya ushar seluar jeans dulu kat SGshop (Trusted Tabao Agent) ni. Sebab nak beli di shooping mall, entah bila perginya haha. 

Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !


Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !
Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !
Oh, korang pun kalau nak beli barangan di SGshop, digalakkan beli sekarang tau. Sebab apa?


0% Service Charge

Submit your purchase order (1st payment) between 8th December 2016 to 12th December 2016 to enjoy Free Service Charge* for the delivery order (2nd Payment) ~
*T&Cs:

  • This activity is valid from 8th December 2016 to 12th December 2016;
  • This activity is applicable to "Buy-For-Me" and “Smart Shop” only.
  • Purchase Order (1st Payment) must be placed and paid within activity period to enjoy the promotion.
  • If the parcel of this activity is consolidated with non-promotion parcel, the discount will be cancelled.
  • This activity is applicable to all international shipping methods.



Tudiaaa SGshop ada buat promosi bermula dari hari ini, 8 Disember 2016 hingga 12 Disember 2016! 

Tambahan lagi...

Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !
http://www.sgshop.com.my/


Spin Your Lucky Wheel!

  • This activity will be started from 8th December 2016 – 12th December 2016.
  • Every SGshop Malaysia member only has 5 chances per day to spin lucky wheel.
  • Content includes: [RM10 SGreward], [RM5 SGreward], [RM2 SGreward] and [Let’s spin again!].



Wah wahhh SGshop nak beri reward setiap hari lah dari 8 Dis 2016 - 12 Dis 2016! Saya dah cuba sekali harini. Dapat RM2 SGreward hehe. Korang pun boleh try.

Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !
Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !
Eh eh ada lagi laaa tawaran menarik!

Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !
Tawaran Menarik Sedang Berlangsung di SGshop (Trusted Taobao Agent) !


Online Shopping Fever Never Stop! "Going" to unlock discounts~

Online shopping fever never stop! From 12/11 until 12/12, remember to invite your friends for #SGshopMY Set “D” Free calling!
How to set “D” Free?

  • Surf the Facebook event page of “Online Shopping Fever Never Stop!” Free during 12th November 2016 to 12th December 2016.
  • Click “Going” and invite your friends to join this event.

The participation of you and your friends will activate a discount once an achievement is reached!
ACHIEVEMENT:

  • 303 people “Going” and set “3% shipping fees discount” free!
  • 606 people “Going” and set “6% shipping fees discount” free!
  • 1212 people “Going” and set “12% shipping fees discount” free!
  • 2424 people “Going” and set “16% shipping fees discount” free!
  • 3636 people “Going” and set “Huawei P9 Plus Giveaway” Free!

Wait no more! Be quick to invite your friends and set “D” free! #SGshopMY #TaobaoAgent  



Whoaa pelbagai tawaran menarik disediakan.. Apa lagi? Pada sesiapa yang interested, jangan lepaskan peluang keemasan ini!

Okay lah, nak sambung online shopping kat SGshop ni hehe. Adios!

You Might Also Like

2 comments

  1. bole prcaya sg shop ni ?? lagi satu , sg shop boleh ship barang berat 120kg atau lebih ke ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh percaya. saya dah beli dengan sgshop ni. walaupun lama sikit barang nak sampai, tapi barang sampai dengan selamat dan jayanya. tiada cacat cela atau tertinggal.

      tak silap saya, boleh je.

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.