cerita jpa hantu?

by - January 26, 2017
Haritu check dekat Google Analytic > Acquisition > All Traffic > Channel > Organic Search & juga bahagian dashboard blog > Stats > Keywords. Ada la terjumpa keyword luar biasa ni muncul : cerita jpa hantu hahaha. Luar biasa sebab rasanya tak pernah lagi saya jumpa keyword "cerita jpa hantu" sebelum-sebelum ni.

cerita jpa hantu?
cerita jpa hantu

cerita jpa hantu?


cerita jpa hantu?
cerita jpa hantu
Saya tak pernah lagi buat entri cerita jpa yang berhantu haha. Tapi pernah laa buat entri JPA & entri seram hantu. That's why la bila orang search keyword tu, akan keluar blog saya. 

Dari hasil penyiasatan, bila saya search keyword tu di Google, keluar DUA ENTRI BLOG SAYA di 1st page Google! hahaha tak sangka betul.

cerita jpa hantu?
bila search keyword "cerita jpa hantu" di Google
Tapi yang lawak dan peliknya, kenapa la dia search keyword tu. HAAHAHA.

JPA tu tak berhantu dik. Cuma JPA tu menghantui kita je kekeke.

You May Also Like

8 comments

  1. mungkin dia nak taip cerita jumpa hantu? hehe

    ReplyDelete
  2. Sayidah selalu monitor keyword ya
    .
    Memang akan keluar yang pelik pelik 😃
    .
    Selaku terfikir, siapalah yang cari ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takde la selalu sangat. cuma kekadang feel nak tgk tu, tengok la hehe

      Delete
  3. hahaha...femes pulak tempat keje i..

    ReplyDelete
  4. hahaahha adoiii mcm ni pun ada =D

    ReplyDelete
  5. hahahahaha~ kakak pun rajin jugak cek.. ade tu 1 keyword [ kenapa kena kahwin polis wanita ].. nak pengsan kakak..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p