Search This Blog

dah mula ketagih dengan benda alah ni

By 9:24:00 PM , , ,

Bukan nak propa atau nak gebang, tapi sekarang ni kalau saya rasa lenguh-lenguh badan atau sakit belakang, terus saya spray dan sapu Biobax Cool Theraphy di tempat sakit. Yela, kan saya jenis yang suka mengadap laptop, lepastu dengan buat soalan-soalan matematik/addmaths. Mesti selalu terbongkok-bongkok. Menyebabkan sakit belakang. Tambahan lagi, saya buat workout setiap petang, so memang makin terasa sakit belakang (bahagian belakang tepi kiri kanan). Mungkin sebab faktor usia kan, terasa bebeno sakit belakang tu. Hahaha.

So, bila setiap kali rasa sakit je, saya grab je botol Biobax then spray dan sapu! Memang berkesan tau! Rasa berangin panas je. Rasa sedap je belakang ni. Saya memang recommended Biobax ni pada orang ramai. Tak percaya? Cuba lah sendiri :) 

biobax cool theprahy
biobax cool theprahy
Saya ingat lagi haritu saya tergeliat tangan kanan semasa buat workout. Sakit tu memang sakit la. Nak buat kerja pun susah. Nasib baik tangan kanan je kena, tangan kiri okay. Then, saya guna la Biobax ni untuk pulihkan tangan kanan yang tergeliat tu. Saya pakai 3 kali sehari. Dan selepas 3-4 hari macam tu, alhamdulillah dah pulih! Tak payah pergi klinik ke apa, dengan Biobax yang mengandungi 100% bahan organik nii, hanya 3 hari dah sembuh! Syukur.

biobax cool theprahy
biobax cool theprahy
Bukan saya sahaja yang ketagih dengan Biobax, umi saya pun sama haha. Umi kalau kebas tangan atau kebas kaki ke, mesti cari Biobax. Kalau sakit belakang je, spray biobax. Kalau sakit pinggang atau sakit bawah perut, umi guna biobax. Haritu bahu umi pernah bengkak sebab terkena bucu, umi sapu Biobax, Alhamdulillah beberapa hari lepas tu dah baik bengkak.

kelebihan biobax
Kelebihan dan Kandungan Biobax
Kami dalam rumah ni memang amalkan Biobax kalau ada sakit apa-apa. Dan kalau ketagih pun, saya tak kisah. Sebab biobax ni fully organik. Diperbuat daripada 100% bahan organik. Which is good. So ketagih dengan benda baik apa salahnya kan hehe

p/s: selain lenguh-lenguh dan sakit belakang, biobax juga berkesan melegakan sakit pinggang, sakit sendi, sakit lutut, sakit tapak kaki, cramp (kejang), resdung, selsema, kebas-kebas, gout, asma, gusi bengkak.

dah mula ketagih dengan benda alah ni
pengalaman Irene Nadia bersama Biobax
Antara testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy - fast relief spray!

1. Sakit pinggang

"Macam mana ya, isteri tuan puas hati ke lepas guna Biobax?"
"Ya dia puas hati. Sejuk spray tu tak panas. Kurang sikit sakit pinggang dia. Baru cuba semalam."

testimoni berkesan Biobax
testimoni berkesan Biobax #1

2. Kejang kaki

"Ok ok. Sekarang dah tak pakai lagi, tak ada pulak rasa sakit pinggangnya. Husband pun suka pakai lepas main bola kan kejang-kejang kaki"
"Begitu. Asben pun guna juga untuk kejang kaki ya? Alhamdulillah. Selain di pinggang puan ada spray di tempat lain juga ke?"
"Pinggang dengan tulang belakang le. Lepastu tido. Best hehe."
"Tidur puan dah best dan tak sakit macam dulu lagi ya."

testimoni berkesan Biobax
testimoni berkesan Biobax #2

3. Sakit belakang (pregnant/wanita mengandung)

"Dah seminggu pakai. lupa nak bagitahu. Okay lah pakai ubat tu. Bila sakit belakang time nak tidur sapu. Memang lena tido"
"Alhamdulillah beri kesan. Puan sapu dimana tu?"
"Kat pinggang je. Sebab pregnant sakit belakang je"

testimoni berkesan Biobax
testimoni berkesan Biobax #3

4. Sakit belakang

"Produk biobax bagus. Sebelum tidur sapu kat belakang isteri dapat kurangkan sakit"
"Wah yeke? Alhamdulillah!"

testimoni berkesan Biobax
testimoni berkesan Biobax #4

5. Resdung & Sakit pinggang

"Bagaimana ye kesan penggunaan biobax pada masalah sakit pinggang yang sis alami?"
"Okay. Bau best dan husband pun pakai untuk resdung. Recommended for others"
"So far sakit pinggang sis makin baik?"
"Yes.. rasa sakit cepat je hilang"
"Alhamdulillah. Sebaiknya amal 3 kali sehari tau"

testimoni berkesan Biobax
testimoni berkesan Biobax #5
6. Lenguh-lenguh 

"Family dan makcik pun suka pakai minyak (biobax). Sangat-sangat berkesan pada tempat-tempat yang sakit dan lenguh-lenguh."

testimoni berkesan Biobax
testimoni berkesan Biobax #6
Harga bagi 1 botol RM80, 2 botol RM150, 3 botol RM225. Harga include postage. 1 botol (50ml) tahan selama 3-4 bulan sebanyak 500 semburan.

Berminat nak order atau mahu menjadi dropshipper/agent/mini stokis Biobax

Whatsapp saya (Sayidah) di 0172008642 anytime. Will reply within 24 hours inshaaAllah.
**COD (Cash On Delivery) di area Seremban (Jalan Sikamat).

You Might Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.