Search This Blog

JUALAN ANAK BENIH SEMAIAN POKOK TIN, BUAH DELIMA, ANGGUR & LAIN-LAIN DI PUTRAJAYA

By 10:58:00 PM , ,

Sebaran dari Group Whatsapp yang perlu disebarkan:

Bagi rakan-rakan yang berada di sekitar Putrajaya boleh la ke Figger Day yang bermula hari Jumaat (20/1/17) hingga Hari Ahad (22/1/17). Jualan anak benih semaian pokok tin, pokok buah delima , pokok anggur dan lain-lain.

JUALAN ANAK BENIH SEMAIAN POKOK TIN, BUAH DELIMA, ANGGUR & LAIN-LAIN DI PUTRAJAYA
JUALAN ANAK BENIH SEMAIAN POKOK TIN, BUAH DELIMA, ANGGUR & LAIN-LAIN DI FIGGERS' DAY, PUTRAJAYA

Jemputlah ke Gerai Telok Baking Fig Garden.

FIGGERS' DAY
Lokasi : Myfarm Outlet Kasih Presint 7,Putrajaya
Tarikh :  20-21-22 January 2017
Masa : 10 pagi hingga 10 malam

Untuk ke sana , boleh hubungi Puteri El Suraya 019-567 6689.

p/s: Kesian rakan-rakan yang sewa gerai di Figgers Day ni.Tiada promosi. Barangan yang dijual bagus. Tapi kosong tak ada orang datang sejak pagi Jumaat. Mohon bantu uar-uarkan.

Moh le kita support mereka dengan sebarkan maklumat ni :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Alahai sedih kalau buka kedai orang tak datang.
    .
    Tapi adat berniaga
    .
    Tak boleh harapkan orang lain nak maju
    .
    Semua kena usaha sendiri.
    .
    Dah usaha terpulang pada Allah nak bagi.
    .
    Buah tin tu bagus kan, banyal khasiatnya
    .
    Kat Malaysia pun boleh berbuah 😍

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.