Search This Blog

Lagu TEPUK oleh W.A.R.I.S - "lagu ni untuk anak den"

By 12:00:00 PM ,

First time saya dengar lagu tepuk ni kat Radio. Radio Era.fm kot. Lagu agak catchy dan ada ayat yang agak best, so saya pun tertanya-tanya siapa laa yang nyanyi lagu ni. Lepastu, saya terus search kat Youtube lagu "tepuk amai amai" sebab word tu je asyik diulang dalam lagu ni hahaha. Rupa-rupanya penyanyi lagu ni adalah Waris. Rembau Most Wanted yo!

Lagu TEPUK oleh W.A.R.I.S - "lagu ni untuk anak den"
Lagu TEPUK oleh W.A.R.I.S - "lagu ni untuk anak den"


Lagu TEPUK oleh W.A.R.I.S - "lagu ni untuk anak den"


Tengok cover gambar lagu ni pun dah tahu kan. Lagu ni khas untuk anak beliau. Waris di akaun Twitter nya (@warisn9) pun dah koba awal-awal "lagu ni untuk anak den". So, tak payah la nak kutuk lagu ni lebih-lebih kan. Hormat la Waris buat lagu ni untuk anak beliau. 

Lagu TEPUK W.A.R.I.S
Lagu TEPUK oleh W.A.R.I.S - "lagu ni untuk anak den"
Bukan apa, saya tengok ada banyak komen yang agak kurang ajar dekat ruangan komen lagu tepuk ni di YouTube. Sooo annoying~ 

Tapi tak kurang juga ramai yang support lagu ni. Include me. Haha. For me, atleast lagu ni bawa kelainan sikit. I loikeee. Lagi-lagi part rap. Dan paling utama, lagu ni untuk anak Waris. So sebenarnya, kita tak ada hak pun nak komen lebih-lebih kan~

Lirik lagu TEPUK - W.A.R.I.S


Komposer: Aziquebeats
Penulis lirik: Waris
Penyanyi : Waris


Tepuk burpp
Tepuk burpp
Tepuk burpp
Tepuk amai amai

Tepuk burpp
Tepuk burpp
Tepuk ramai ramai

Tepuk 9x
Tepuk amai amai
Tepuk 9x
Tepuk ramai ramai

Tepuk amai amai
Belalang kupu kupu
Tepuk baby pandai
You know wa caya sama lu
Bila sudah pandai janganlah jadi hantu
Jangan mandai-mandai
Sebab dato hattan tau

Petang petang tolak stroller
Rasa macam high roller
Sambil sambil makan yogurt
Tengok orang buat yoga
Jam tepat pukul 5
Masa untuk tengok finding nemo
Stroller masuk dalam bimmer
Balik rumah now here we go

Tepuk 9x
Tepuk amai amai
Tepuk 9x
Tepuk ramai ramai
Tepuk 9x
Tepuk amai amai
Tepuk 9x
Tepuk ramai ramai

Tepuk sebelah tangan
Memang takkan bunyi
Tepuk dua tangan bagi hilang rasa sunyi
Tepuk laju laju biar sampai lalat mati
Tepuk dahi orang nanti takut makan hati

Takder hal tukar lampin
Sama macam pakai samping
I'm a daddy now and am swaggin
Parent squad is what i'm yelling
Siap pakai wangi wangi
Sebab jap lagi nak ambil mommy
Dress you up like a rapstar
Cause you both are my cinta hati

Tepuk

Bila dah besar baby nak jadi apa?
Pm? Doktor? Tentera? Ataupun jurutera?
Kalau nak jadi rapper
Kena tunggu det bersara
Jadi dari sekarang baby kena belajar baca

Mommy tak kisah
Baby nak jadi apa
Asal kerja halal
Tak susah ibu bapa
Apa baby suka buat mommy dan det bangga
Kami sentiasa doa baby akan berjaya

Tepuk 9x (baby kan berjaya)
Tepuk amai amai
Tepuk 9x (mommy det percaya)
Tepuk ramai ramai
Tepuk 9x
Tepuk amai amai
Tepuk 9x
Tepuk ramai ramai

Video Klip Lagu Tepuk by waris


You Might Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.