Search This Blog

UV PV sayidahnapisahdotcom Januari 2017

By 9:36:00 AM ,

UV PV sayidahnapisahdotcom Januari 2017


UV PV sayidahnapisahdotcom Januari 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom Januari 2017
Unique Visitors (UV) : 80,769
Page Views (PV) : 220,942
Bounce Rate (BR) : 22.84%

Sedih sikit sebab UV PV Bulan Januari menurun berbanding dengan bulan Disember T.T Tapi kalau nak dibandingkan dari segi bilangan entri, bulan Januari lagi banyak (84 entri). 

Takpe takpe sayidah, yang penting maintain. Jangan jatuh teruk. Dan teruskan berusaha heyyak! Chaiyok! *bagi motivation kat diri sendiri hehe*

You Might Also Like

5 comments

  1. Wah taniah x lama lagi retis la huhu semoga terus berjaya :D

    ReplyDelete
  2. Wahhh, jauhnya beza dengan saya. Hukhuk

    ReplyDelete
  3. banyak dah tu .. hehehe

    power2 ni..

    http://www.kataubaid.com/2017/02/tempat-menarik-di-johor-pulau-besar.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.