Sihat, Bertenaga & Cergas dengan Nu-Caffe Tongkat Ali

by - May 11, 2017
Minuman kesihatan dan kecergasan yang makin meningkat nama dan makin mendapat perhatian masyarakat kini, Nu-Caffe Tongkat Ali. Adunan sempurna kopi 100% Arabica dan krimer dengan ekstrak 50mg PHYSTA® dalam setiap hidangan Nu-Caffe Tongkat Ali, berupaya memberikan khasiat Tongkat Ali sebenar.


nucaffe
Sihat, Bertenaga & Cergas dengan Nu-Caffe Tongkat Ali
KELEBIHAN TONGKAT ALI PHYSTA:

1. Bahan Mentah Asli
100% ekstrak Tongkat Ali, dikering sejuk-beku. Memastikan kandungan bahan bioaktif tidak musnah.
2. Proses Ekstrak
Teknologi pengekstrakan berasaskan air yang dipatenkan. Mengasingkan dan mengekalkan komponen bahan Bioaktif. 
3. Dos Konsisten
50mg ekstrak Tongkat Ali dalam setiap hidangan. Dos yang memberi kesan berdasarkan kajian klinikal. 
4. Dipiawaikan
Dipiawaikan berdasarkan SIRIM MS:2409:2011. Memastikan bahan aktif hadir dan konsisten.

PENSIJILAN/PENGIKTIRAFAN PHSYTA®:
1. Dipaten di 4 negara : Amerika Syarikat, Jepun, Eropah dan Malaysia
2. Adalah hasil penyelidikan ahli saintis Malaysia dengan saintis di Massachusetts Institute of Technology (MIT) USA.
3. Mengikuti standard SIRIM (MS2409:2011)
4. Dihasilkan di facility bertaraf GMP, ISO 220000, dan HACCP serta satu-satunya facilityi penghasilan ekstrak di Malaysia yang melepasi pemeriksaan oleh Food Drug Admistration Amerika Syarikat (USFDA).

physta nucaffe
Nu-Caffe Tongkat Ali

tongkat ali
Nu-Caffe Tongkat Ali kopi arabica 100% dan krimer
KELEBIHAN TONGKAT ALI:
Tongkat Ali digunakan secara tradisional untuk:
* Membekalkan tenaga berpanjangan
* Memperbaiki pengaliran darah dan fokus
* Meningkatkan kesihatan lelaki keseluruhan
* Meningkatkan libido


Sihat, Bertenaga dan Cergas dengan Nu-Caffe Tongkat Ali


Untuk pengetahuan semua, abi (my dad) sudah berumur 54 tahun. Kekadang abi mengadu juga bila usia dah makin meningkat ni, imuniti badan makin drop. Cepat rasa letih dan badan tak bertenaga. Tak seaktif muda mudi dulu. So, kalau abi kena drive jauh (abi ialah seorang pemandu), abi mudah rasa penat dan mengantuk. Lesu dan tidak cergas.

Saya pun apalagi.. saya perkenalkan lah Nucaffe Tongkat Ali pada abi. Nak kasi abi kekal bertenaga dan aktif berkerja sehari-hari bak orang muda.

testimoni nucaffe
khusyuk abi bancuh Nu-Caffe Tongkat Ali hehe

bancuh Nu-Caffe Tongkat Ali memalam
Abi suka minum 1 sachet Nucaffe pada malam hari selepas penat melakukan aktiviti seharian. Untuk menambah tenaga yang telah habis digunakan pada pagi & petang.. Nucaffe lah jawapannya! Baru lah abi dapat spend a good quality time with family after that.

Bau aromanya yang menyegarkan dan rasa kesedapannya yang mengasyikkan membuatkan abi bertimpa-timpa jatuh hati pada Nucaffe Tongkat Ali.

nucaffe tongkat ali
Nu-Caffe Tongkat Ali best!
CARA PENYEDIAAN: 
Larutkan 25mg Nu-Caffe (1 sachet) di dalam 200ml air panas.
Kacau hingga sebati.
Siap!

nucaffe sachet
Ada 5 sachet dalam 1 kotak kecil Nu-Caffe Tongkat Ali
Bila orang sebut tongkat ali, mesti ingat perkataan KUAT. Bila orang sebut tongkat ali, mesti orang ingat tongkat ali ni untuk lelaki je kan? 

Ehem, kekadang saya cilok 1 sachet Nucaffe tanpa pengetahuan abi. Yelaa saya pun nak kekal bertenaga seharian hehe. Lagipun, Nucaffe ni kan minuman kesihatan. Jadi, wanita macam saya dan awak awak pun boleh kalau nak minum. Tak salah pun. 

minuman kesihatan

Tapi take note ye..wanita yang menyusukan bayi & mengandung tidak dibenarkan minum nucaffe ni kerana terdapat 50mg tongkat ali.. takut panas pada baby sebab herba.

HARGA NU-CAFFE TONGKAT ALI:
1 kotak 5 sachets RM18.50
1 kotak 15 sachets RM52.50

harga nucaffe
Harga Nu-Caffe Tongkat Ali. boleh beli di website denaisell
Haaa siapa yang berminat nak beli Nucaffe Tongkat Ali ni, shoot je ke https://www.denaisell.com/product/nu-caffe-tongkat-ali/. Boleh beli secara Online di situ. Mudah dan cepat.

Selamat bertongkat ali! Hehehe. Adios~

You May Also Like

5 comments

  1. phewiitt..abi pun layan nu-caffe ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh baiknye kak cik belikan nu-caffe utk daddy.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Ramai suka especially arzmoha.com

    ReplyDelete
  4. Memang terbaik Nu-Caffe ni.. kadang2 kalau balik dari kerja atau futsal.. boleh minum ni, bertenaga terus kalau nak update blog ;)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p