Hadiah Watermark Cun dari Blogger AmerRidzuan

by - June 23, 2017
Alkisah haritu .... pada 3 Jun 2017 yang lepas.. dapat satu emel dari Blogger AmerRidzuan..

"Tahniah Sayidah Napisah. Anda telah dipilih sebagai pemenang ketiga The Amerzing Bloglist."


Hadiah Watermark Cun Dari Blogger AmerRidzuan
emel dari blogger AmerRidzuan

Yeahhh Alhamdulillah!

Amer siap p/s kat bawah tu:

p/s:  Thanks a lot! Your story burn my spirit back! :3


Haaa nak tahu story apakah yang burn his spirit back tu, boleh baca kat SINI hehe.


Hadiah Watermark Cun dari Blogger AmerRidzuan


So, saya pun cari la design bertemakan watercolour swatches untuk beliau buatkan watermark den. Memang rambang mata juga la nak pilihkan. Disebabkan saya suka warna pink dan just simple, so memang saya ushar yang ada ciri ciri tu je. Yang macam heavy tu, saya macam "eh awak tepi sikitt" haha.

Finally, I found it! 

And then, Amer edit it become this...

Hadiah Watermark Cun Dari Blogger AmerRidzuan
Watermark sayidahnapisah designed by Blogger AmerRidzuan
Cantik kan! Cun kan kannn! Bagi saya, cantik dan cun. Exactly my taste. Pink + simple hehe. Thanks a lot Amer Ridzuan! Ni my first watermark in my life tau haha. Sebelum ni mana ada watermark special yang terpampang nama and my URL blog macam ni. So, rasa excited + bersyukur sangat sangat :D

Lepas dapat je watermark tu, setiap gambar saya yang masuk ke dalam blog akan saya tempek watermark sayidah napisah tu hehehe.

Lagi sekali, terima kasih Amer. Terima kasih choose me as a third winner in your segmen & terima kasih design my watermark beautifully :3

Okay daaaa~ nak sambung makan tart nenas ni wakakaka. Kbai! wassalam :)

You May Also Like

5 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p