mencuba nasib apply innity

by - June 16, 2017
Sebenarnya dah lama gilos berkurun dah saya dengar dan tahu tentang innity ni. Tapi tahu macam tu jela. And macam tak minat sangat nak tahu dengan lebih mendalam sebab rasa tak layak. Orang kata kalau nak apply innity ni, UV PV blog bulanan kena mantop. Plus, syarat pendaftaran dia ketat sikit. Tough, mencabar. So, bila dah disogok dengan fakta sedemikian rupa.. jadi macam "ohhh just forget it sayidah" haha. Bila UV PV blog saya dah menaik pun saya tak terniat or terdetik pun nak apply innity. Entah lah sebab apa hahaha.

Oh mungkin ada yang tak tahu innity ni benda alah apa. For your information, innity ni lebih kurang macam nuffnang, adsense. Medium untuk para bloggers menjana income. Kita letak iklan ads mereka di blog kita > orang klik ads tu > kita dapat duit. Secara overall, cenggitu lah.


mencuba nasib apply innity


mencuba nasib apply innity
mencuba nasib apply innity
So far saya dah ada nuffnang, adsense dan 8share. Innity je saya belum buat lagi haha. Semalam kat AFB group whatsapp, kak maria ada cerita tentang pendapatan innity bulanan beliau. So, dari pengalaman kak maria tersebut, saya rasa macam "eh why not aku cuba nasib apply innity?". Mana tahu lepas kan, boleh tambah side income den hehe.

mencuba nasib apply innity
mencuba nasib apply innity

Syarat-syarat (site requirement) untuk apply innity


Websites: 
+ Should have a minimum of 200,000 page views per month 
+ Should have a minimum of 40,000 unique visitors per month 
+ Must be content-based, not simply a list of links or advertisements, nor can the site be centered on making money off our Advertisers.
+ Must be fully functional at all levels; no "under construction" sites or sections.
+ Cannot contain any adult content nor link from, or to, any adult materials.
+ Content cannot infringe on any personal, intellectual property or copyrights.
+ Content cannot include audio/video download, online streaming and file-sharing.
+ Content must be updated frequently (daily)
+ Traffic cannot be generated by utilizing any of the following methods:
–    listings on newsgroups
–    unsolicited bulk commercial e-mailing
–    instant messenger postings
–    chat room postings
+ Traffic cannot be generated by engaging in fraudulent methods including:
–    robots
–    spiders
–    auto-spawning browsers
–    auto reloading
–    meta refreshes
–    any other form of fraudulent or artificial traffic

Disclaimer: Innity reserves the right to reject any application. Applications that are blatantly in violation of our criteria may not receive a response. 

mencuba nasib apply innity
site requirement untuk apply innity
Rasa-rasa macam blog saya lepas kot requirements for application of innity, so malam semalam saya pun isi borang secara online di innity.com. Bismillah...

cara apply innity
mencuba nasib apply innity

mencuba nasib apply innity
mencuba nasib apply innity

mencuba nasib apply innity
mencuba nasib apply innity
 dah isi semua details berkenaan. then klik SUBMIT!

mencuba nasib apply innity
mencuba nasib apply innity
Puhhhhhhh fuhhhhhh! Moga innity tak reject saya lah aminn. Hahaha.

Nanti saya update inshaaAllah permohonan innity saya lulus ke tak. Tapi harap pass lah kan kan hehe. Okay daaaa~! Wassalam :)

You May Also Like

11 comments

  1. kak lina kuat mengatakan kc confirm lulus....power giler kot pv/uv hehehehe...good luck kc sayang

    ReplyDelete
  2. Blog KC lepas punya la..PV UV hebat ;)

    ReplyDelete
  3. Fuh.. fuh... Semoga berjaya ye

    ReplyDelete
  4. pv kc mmg powerr.. hehe. jelesss! btw kc dh tukar template ke.. hehe. simple dan kemass...

    ReplyDelete
  5. Lokman pasti kc lepas permohonan nie...time lokman mohon pun pv sedikit naseb baik dpt...uv blog nie tnggi pasti lepas

    ReplyDelete
  6. Insha Allah lepas tu caiyokkkkk

    ReplyDelete
  7. Baru baca entry permohonan ni... Terasa namaku diseru.. Hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p