SGshop “Jom Shopping!” Contest

by - June 19, 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest


SGshop “Jom Shopping!” Contest
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat : 20 Jun 2017

Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?

-SGshop menawarkan servis/perkhidmatan kualiti tertinggi untuk para pengguna membeli dari laman web e-dagang Cina dan bekerjasama dengan pihak logistik yang terbaik & syarikat ekspres untuk pengguna menerima pembelian mereka. 
-SGshop juga menawarkan keselamatan dan keadaan siap pesanan. 
-Selain itu, SGshop juga bekerjasama dengan banyak bank untuk memastikan proses pembayaran adalah selamat dan efisien.

Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.

1) The Spring And Autumn New Lady Long Sleeved PLAID SHIRT COTTON SHIRT SIZE All-Match Leisure Dress Long Cardigan Coat [Link]

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Saya memang suka dengan tshirt ala-ala kemeja labuh macam atas ni. Nampak moden, bergaya tapi sopan (muslimah) gituww. Saya pilih corak kotak-kotak sebab badan saya agak comel so, corak kotak-kotak macam tu bagi saya, menampakkan saya kurus sikit haha.

2) Oxford Waterproof Cloth Large Handbag Bag Bag Light Luggage Bags Sports Fitness Leisure Bags For Men And Women [Link]

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Selain baju, saya suka ushar beg bila online shopping. Kekadang saya packing barang nak balik kampung atau nak pergi travel/jenjalan bermalam di luar, saya confuse nak bawa beg yang mana satu sebab tak ada yang besar pun. So, saya pilih nak beli luggage bag atas ni untuk saya bawa bila bermalam di luar nanti.

3) 2017 New Fashion All-Match Mini Small Japan New Shoulder Cross Bag Handbag Chain Bag Buns [Link]

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Setakat ni, atas sebab-sebab tertentu, saya tak jumpa lagi handbag kecil yang saya beli dan saya berpuas hati terhadapnya. So, saya rasa mini handbag atas ni akan menjadi favorite saya jika saya membelinya. Walaupun dia nampak je kecil, tapi saya pasti ianya boleh memuatkan barangan penting saya jika saya keluar seperti handphone, power bank, spek mata, duit + kad pengenalan & compact powder.

Itu sahaja, harap-harap laa menang credit shop RM500 SGshop ni. Masyuk wehh macam-macam boleh beli haha.
Okayy daaa~ wassalam :)

You May Also Like

2 comments

  1. Good luck KC. Bestnya lahai kalau menang ni. Boleh beli macam-macam.

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p