TAK WAS-WAS GUNA BIOBAX DI BULAN RAMADHAN NI!

by - June 17, 2017
Di bulan Ramadhan ni, mungkin ada yang sakit sakit badan atau lenguh-lenguh badan bangun awal pagi menyiapkan juadah sahur atau orang tua sakit lutut, sakit kaki beribadah solat tarawih atau wanita mengandung banyak jalan sakit pinggang dan belakang. Jadi, biobax cool theraphy adalah antara salah satu solusinya. Biobax 100% organik bertindak memberi kesan melegakan sakit seawal 60 saat!


TAK WAS-WAS GUNA BIOBAX DI BULAN RAMADHAN NI!

biobax
testimoni Biobax Cool Theraphy

testimoni biobax

- saya pn Nina pengguna biobax. saya nak bagi feedback tentang produk ni. Alhamdulillah kandungan saya dah masuk 7 bulan. So, dah selalu sakit belakang, badan, peha dan betis. Tambah pula dengan puasa, badan jadi banyak angin.. so saya sangat kerap guna biobax ramadhan ni. 

Sebelum tidur memang suami akan sapu dan urut minor.. keluar lah semua angin-angin. Bila nak bangun siapkan makanan sahur dah tak ada masalah sakit-sakit badan. Segar je badan lepas dah kena urut dan sapu biobax.. dengan izin Allah.

Tak was-was guna biobax walaupun dia macam minyak angin.. bau pun sedap.. thanks sebab jadi trusted seller. nanti dah habis saya akan repeat order lagi.

kebaikan biobax
kelebihan/kebaikan biobax

biobax penyelesaian
biobax menyelesaikan sakit belakang, ketegangan otot, kaki terseliuh, lenguh-lenguh
Harga 1 botol biobax: RM80, 2 botol RM150, 3 botol RM225. Harga dah termasuk postage.

Bagi yang berminat nak order/tempah atau ada sebarang pertanyaan, boleh whatsapp/contact saya di 0172008642 (sayidah).

Adios~ wassalam :)

You May Also Like

1 comments

  1. Bagus juga untuk melegakan sakit sakit dan lenguh tulang temulang nie..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p