mood bloggingg masukk cepattt!

by - July 03, 2017
Last update blog - 28 Jun 2017. Entri bulan Julai tak ada lagi. Malas nak update. Mood raya still terasa. Mood blogging tak datang lagi. Satu job blog ada yang tak buat lagi. Ishhh.. Memang nak kena babap Sayidah ni! Hahaha. Sila seru mood blogging masuk cepatttt Sayidahhh!

mood bloggingg masukk cepattt!


A few moments later...



Duk seru-seru mood blogging, ngadap lagi novel si budak Sayidah ni. Macam tu lah dia. Bila tak ada mood nak blogging, jangan harap lah dia nak update blog. Biar bersawang. Tak kesian langsung kat blog kesayangan dia. Memang betul betul nak kena azan kat telinga dia ni =.=



A few hours later...



Setelah dipaksa berkali-kali dan menabahkan hati beliau, si Sayidah pun .. "okay okayyyyy" sambil ON lappyy.




Bismillah......

You May Also Like

4 comments

  1. haha..akak selalu kalau xde mood tak paksa.nanti entry tak ada jiwa.ewah,pandai je sembang macam blogger fofuler. Hahaha. Selamat hari raya, maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. samalah kita.. mya baru hari ini on laptop after cuti raya seminggu.. mya update entri dgn join segmen rakan blogger yang lain..

    ReplyDelete
  3. blogger tegar kena rajin, chaiyok2!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p