Lazada Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

by - August 26, 2017
Sempena Hari Kemerdekaan 31 Ogos 2017 yang semakin hampir, Lazada mengadakan satu contest untuk para blogger - Merdeka! Merdeka! Blogger Contest. Kenapa korang wajib join Merdeka! Merdeka! Blogger Contest ni?

+ syarat sangat simple
+ cara nak join mudah sahaja
+ pemenang akan dipilih secara random

1st Prize: 1 x RM600 LAZADA Shopping Voucher 
2nd Prize: 2 x RM300 LAZADA Shopping Voucher 
3rd Prize: 3 x RM200 LAZADA Shopping Voucher


Lazada Merdeka! Merdeka! Blogger Contest


Jangan lepaskan peluang! Jom join sekarang! Tarikh tamat: 31 Ogos 2017.

Lazada Merdeka! Merdeka! Blogger Contest
KLIK BANNER UNTUK JOIN


(a) What do you love about being Malaysian?

- tiada bencana alam (natural disaster) yang dahsyat seperti taufan, puting beliung, hujan batu, letusan gunung berapi, gempa bumi yang sangat kuat.
- aman damai dan harmoni dengan berbilang kaum, agama dan bangsa.
- tiada diskriminasi kaum dan agama. 


(b) Choose your favorite local brand here : http://www.lazada.com.my/malaysian-brands/ 

Of course SAFI! Hahaha. Saya peminat dan juga pengguna tegar produk Safi dari dulu hingga sekarang. Syampu, pencuci muka, krim pelembap malam, CC cream, bedak, toner semuanya jenama Safi. Cuma sekarang pencuci muka saya try Garnier pula hehe.


(c) Select two product from that brand that you love. The Article must contain screenshots of the products mentioned.

Antara dua produk Safi yang saya biasa dan suka guna adalah:

1. SAFI BALQIS White Trilogy Moisturising Night Cream 45G

safi
Krim Pelembap Muka | Moisturising Night Cream
2. Safi Balqis Oxywhite CC Cream SPF25 (20g)

safi
CC Cream SPF25

Haaa ni baru sikit. Kalau nak tengok produk lain, boleh ushar kat Lazada. 

Dan ada good news untuk semua! 

Lazada ada Merdeka! Merdeka! Sale (http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/) that will take place from 25 August to 31 August (where you can find special discounts up to 80%!). Perghhh diskaun sehingga 80% tuuu. Sila kuatkan iman kalau nak masuk Lazada dalam tempoh Merdeka Sale nanti hahaha.

Semoga berjaya bagi semua yang join Contest Lazada ini! :)

You May Also Like

12 comments

  1. Gut luck kak cik... Akak nk join jugak tp x terbuat lagik entry..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sayidah....selamat bersegmen mana tahu ada rezeki nanti...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. Semoga adarezeki untuk cik sayidah ni

    insyaallah

    ReplyDelete
  4. Wow, Pengguna setia Safi nampaknya !

    All the best !
    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/merdeka-sale-with-lazada-merdeka.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p