McD: Buy 1 Free 1 Spicy Korean Burger (20-22 September 2017)

by - September 20, 2017
Okay walaupun saya tak pernah rasa Spicy Korean Burger ni (huwaaaaaaaa), tapi benda baik kan kena la share hahaha. Ramai yang duk cakap Spicy Korean Burger sedap gilos logos tapi saya tak berpeluang lagi nak rasa (huwaaaaa lagi). So, sesiapa yang ada peluang tu, grab la tawaran McD yang available dari 20 Sept hingga 22 Sept 2017 ni!

McD: Buy 1 Free 1 Spicy Korean Burger


McD: Buy 1 Free 1 Spicy Korean Burger (20-22 September 2017)
McD: Buy 1 Free 1 Spicy Korean Burger (20-22 September 2017)
Mid-Month Special: 20-22 Sept 2017

Buy One Get One Free Spicy Korean Burger!


Just show this Facebook post to our crew at your favourite McDonald's Malaysia restaurant to enjoy the offer. It's that simple!

+ available while stocks last
+ limited to one redemption per receipt
+ not available through McDelivery
+ not available in East Malaysia
+ other terms & conditions apply

McD: Buy 1 Free 1 Spicy Korean Burger (20-22 September 2017)
McD: Buy 1 Free 1 Spicy Korean Burger (20-22 September 2017)
Share-share la ye dengan orang sebelah, kiri kanan tentang special ni. Jangan simpan sorang-sorang hehehe.

Enjoy!
:)

You May Also Like

5 comments

  1. Ye ke kc.... Kena grab cepat2 lah mcm ni... 😊

    ReplyDelete
  2. Nampak sangat menarik..
    Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  3. aira tak pernah cuba lagi yang ni. hehe

    on going GA, jemput join ye!

    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p