GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG

by - October 10, 2017
Umi saya jarang nak guna ataupun tertarik dengan sebarang beg tau. Tapi haritu terkejut juga bila umi tertarik nak pakai the emoji movie inspiring meh totebag. Umi siap rasmikan dulu the emoji movie inspiring meh totebag ni pergi keluar tengok wayang di Aeon Seremban 2 mall hahaha.


GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG

GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
Features of GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG:

- Synthetic Leather.
GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
- Zip top closure.

GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
- Inner Bag.

GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
- Flatted handles.
- Size : 33.5cm (L) x 14.3cm (W) x 26.5cm (H)

GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
Selesa, mudah dibawa, ruang besar and very useful. Banyak barang keperluan yang boleh masuk ke dalam beg emoji ni tanpa nampak kembung pun. Nampak natural je. Umi haritu masukkan telekung, dompet, handphone, dan roti but still tak nampak kembung dan tak berat. 


GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
umi memakai GIAMAX X THE EMOJI MOVIE INSPIRING MEH TOTEBAG
Siapa yang berminat dan tertarik nak beli totebag ni, boleh pergi ke https://www.sushivd.com/giamax. Ada tawaran menarik menanti!

Plus.. for your information, sekarang ni ada MYCYBERSALE tengah berlangsung tau.

mycybersale
#mycybersale 2017
What is MYCYBERSALE 2017 about?

-- mycybersale is Malaysia's biggest online sale. This is the time where participating brands (including Giamax) go all out with giving awesome sale during the year. MYCYBERSALE 2017 will be on from 9 - 13 October 2017.

-- hanya klik www.sushivd.com/MCS untuk ushar banyak offer menarik dan murah!

Wah wahhhh.. ada countdown sale di Giamax! Haaa apalagi.. cepat cepat pergi online shopping hehehe.

#giamaxemojimovie 
#sushividmcs 
#sushivid 

You May Also Like

12 comments

  1. Wahhh comel lah handbag tu KC. Kak ana pun tertarik. Yg penting ruang dalam besar boleh sumbat byk brg.

    ReplyDelete
  2. Oh camni nama dia tote eh.. rambang mata lah sempena cybersale ni

    ReplyDelete
  3. Hehe comel totebag tu..senang kan. Boleh sumbat macam2 barang dalam beg tu

    ReplyDelete
  4. cantik tote bag ni...banyakkkk boleh isi dalamnya kann

    ReplyDelete
  5. comelnya beg tu, kc..sesuai la umi pakai tu..

    ReplyDelete
  6. Pergh..memang menarik...

    Sesuai untuk Anak gadis

    ReplyDelete
  7. memang comel beg tu...
    cute la umi KC ni, sempoi pakai beg mcm ni,
    luv u umi T_T

    ReplyDelete
  8. Dah mcm anak dara tau mak mak pakai beg ni :D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p