Total Pageviews

BUKU TERLARIS di MPH (MPH Weekly Bestsellers)

by - March 04, 2018
BUKU TERLARIS di MPH (MPH Weekly Bestsellers) | Semalam selepas menonton wayang filem Black Panther di AEON Seremban 2, pergi kejap ushar buku novel di kedai Popular & MPH. Kat Popular saya beli buku Soalan Kertas Peperiksaan Sebenar Matematik PT3 tahun 2016 & 2017. Lepastu ingatnya nak beli novel Legasi Tombiruo kat MPH tapi takdee pula sobsobb. Tapi sempat laa tengok senarai buku terlaris di MPH. Memang mantop-mantop semuanya!


BUKU TERLARIS di MPH (MPH Weekly Bestsellers)

BUKU TERLARIS di MPH (MPH Weekly Bestsellers)
BUKU TERLARIS di MPH (MPH Weekly Bestsellers)
MALAY NOVELS:
1. Lafazkan Kalimah Cintamu - Siti Rosmizah
2. Legasi Tombiruo - Ramlee Awang Mursyid
3. Asrama 2 - Muhammad Fatrim
4. Semusim di Mahsyar - Hadi Fayyadh
5. Gantung 2 - Nadia Khan
6. Mr London Ms Langkawi - Herna Diana
7. Polaroid Cinta Zenia - Dila Dyna
8. Pilihan Hati Mr. Millionaire - Fara Hana
9. DIAgnosis Fobia - Dr. Anwar Fazal, Dr. Azah, Dr. Aizzat, Dr. Fatin Liyana, Dr. Beni Rusani, Dr. Mahyuddin, Dr. Mafeitz, Dr. Shannaz
10. Jangan Padam Rindu - Rina Farizq

MALAY GENERAL BOOKS:
1. Mudahnya Menjemput Rezeki 2 - Fathuri Salehuddin
2. Surat Untuk Orang Putus Cinta - Adnin Roslan
3. Hipster Hartanah - Harith Faisal
4. Pelukis Jalanan - Teme Abdullah
5. Maulzhah Hasanah 2: Teman Di Barzakh - Ustaz Ahmad Dusuki
6. Allah Kan Ada - The Bingkisan Hati
7. Perang Melawan Mitos - Medtweetmy
8. 27 Hari Untuk Move On - Faiz Ibrahim
9. Cakar Ayam Seorang Doktor 2.0 - Penulis Kata- Pilar Books
10. Hilang - Jibrail Fitrah

BUKU TERLARIS di MPH (MPH Weekly Bestsellers)
BUKU TERLARIS di MPH (MPH Weekly Bestsellers)
Dalam banyak-banyak buku dan novel bestseller tersebut:

yang saya dah baca - buku Pelukis Jalanan, Diagnosis Fobia novel Lafazkan Kalimah Cintamu.
yang saya dah beli tapi tak baca lagi - novel fixi Gantung 2 & Asrama 2.

Haahaha baru berapa ketul. Niat nak beli yang lain tu memang ada tapi tunggu la next month. Kumpul duit duluuu haha.

Okay daaa~ wassalam! :)

You May Also Like

12 comments

  1. Banyak juga buku yang ika tak beli lagi ni. Hehe. Thanks for sharing kak. Lama tak jejak kaki ke mph. Berkurun lamanya sebab tahu mesti gagal kawal nafsu hehe.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/daiso-puff-sponge-detergent-bagus-ke.html

    ReplyDelete
  2. cakar ayam seorang doktor tu macam best

    ReplyDelete
  3. lama sudah tak borong novel di MPH. huhu seronok kalau baca novel ni mesti tekun sampai beringus hidung kalu part sedih, pulun habiskan haritu jugak. huh

    ReplyDelete
  4. waa.. kalau dpt p ni , boleh tambah collection buku.. rugi tak g... huhu

    ReplyDelete
  5. jemput la join n meriahkan segmen GA Ray kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  6. cikyan pon selalu mengushar buku kat bahagian ni..manalatau kot2 terjumpa dgn pilihan hati..ececeh....tapi yg pasti, kalau msuk kedai buku, mmg konpem xnk kluar..hahahahhahaha...

    ReplyDelete
  7. diagnosis tu dah berkurun beli tapi tak baca lagi.

    ReplyDelete
  8. Mudahnya murah rezeki tu rabia ada buku tu

    ReplyDelete
  9. byk buku motivasi dan agama ye..

    ReplyDelete
  10. Selalu juga singgah ke mph dulu, sekarang ni dah banyak cawangan mph tutup. Susah juga nak singgah sebab yang ada pun jauh

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p