Total Pageviews

Lirik Lagu Di Matamu - Sufian Suhaimi | Feel Habis!

by - March 23, 2018
Lirik Lagu Di Matamu - Sufian Suhaimi | #1 ON TRENDING right now at Youtube. Antara lagu viral yang mendapat perhatian baru-baru ini, lagu DIMATAMU nyanyian jejaka berkaca mata, Sufian Suhaimi. Menjadi viral kerana lagu ni di-release teaser nya selepas pertunangan antara Sufian & Elfira Loy putus + official Music Video (MV) lagu ini di-release-kan (pandai ayat BM aku hahaha) pada tarikh pernikahan yang telah dirancang mereka which is 23 Mac 2018. Selain viral, lagu Di Matamu Sufian Suhaimi juga menjadi LEGEND bila ramai yang cover lagu ni walaupun lagu ni tak complete lagi (baru teaser). Artis pun cover lagu ni contohnya Ernie Zakri, Naim Daniel, Haqiem Rusli, Janna Nick.

Truthfully, saya baru first time dengar lagu dimatamu hari ini. Yess, today. Saya dengar official MV lagu ni di YouTube pada puku l:00 a.m. macam tu. Tapi masa tu tak feel sangat sebab dengar sekali imbas cepat cepat macam tu je. Then, petang tadi dengar lagi sekali. Volume dikuatkan. Dengar dari mula hingga akhir. Perghhh! ada part yang memang terus menusuk ke hati jantungku. Feel habis!


Lirik Lagu Di Matamu - Sufian Suhaimi | Feel Habis!
Lirik Lagu Di Matamu - Sufian Suhaimi | Feel Habis!


Official Music Video (MV) Lagu Sufian Suhaimi - Di Matamu



Setiap apa yang kita impikan,
tak semua menjadi kenyataan.
Hiduplah dalam kebenaran,
kenyataan akan lebih jujur dari penantian.


LIRIK LAGU DI MATA - SUFIAN SUHAIMI


Apakah kau cuba untuk menafikan
Keikhlasan hati ku pada mu
Betapa ku mencuba
Mendapatkan secebis kasih mu

Apakah kau tak mampu untuk menentukan
Diantara kaca dan permata
Betapa telahan mu
Memaksa ku mengundurkan diri

Dan tak seharusnya aku
Bertemu dirimu di dunia ini
Dan kau membuang diriku sesuka hati mu
Dan memilih dia
Dan ku tersandar begini
Meratapi hati yang telah dilukai
Aku sedar betapa hinanya...
Ku Dimata Mu

Namun jika ku diperlukan dan diterima
Izinkan ku menagih kasihmu
Namun jika ku ditolak tak diperlukan
Buang segala tentang ku...

Dan tak seharusnya aku
Bertemu dirimu di dunia ini
Dan kau membuang diriku sesuka hati mu
Dan memilih dia
Dan ku tersandar begini
Meratapi hati yang telah dilukai
Aku sedar betapa hinanya..
Ku dimataMu

Lirik Lagu Di Matamu - Sufian Suhaimi | Feel Habis!
Di Matamu - Sufian Suhaimi | Feel Habis!
Bagi saya, part yang paling saya rasa feel sesangat sangatnya adalah time ni:

Lirik Lagu Di Matamu - Sufian Suhaimi | Feel Habis!
Lirik Lagu Di Matamu - Sufian Suhaimi | Feel Habis!
Rasa macam sebak pun ada huhu. Macam boleh rasa apa yang Sufian Suhaimi rasa masa tu.

Moga Sufian tabah mengharungi ujian tersebut dan stay strong! :')


You May Also Like

5 comments

  1. mmg best lagu ni..Umi pun suka dan mmg feeling habis...sobsss

    ReplyDelete
  2. boleh tahan juga best lagu ni

    ReplyDelete
  3. ramai betul minat lagu SS ni.

    akk pun layan gak sikit. hehe.

    dengar je terus akk kata " elfira mesti sedih dengor lagu ni"

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p