Total Pageviews

cukup lah 10 hari blog tak berupdate! jom blogwalking~

by - June 25, 2018
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Apa khabar semuaa? Apa khabar wahai blog? Hahaha. Kesiannn dia kena tinggal selama 10 hari. Tak berupdate sejak hari Raya pertama sehingga lah semalam, 10 Syawal. Total up 10 hari lah blog kosong tak berupdate tak ada entri. Lama beno cuti kan haha. Segan pula dengan blogger lain yang masih update blog walaupun aura dan mood Raya belum habis lagi. Kagum!


cukup lah 10 hari blog tak berupdate! jom blogwalking~

cukup lah 10 hari blog tak berupdate! jom blogwalking~
cukup lah 10 hari blog tak berupdate! jom blogwalking~
Bila dah lama tinggal blog kan, biasa lah Sayidah Napisah ni. Mood nak kembali mengarang dan membebel di blog tu kena seru dulu. So, nak seru tu.. Kena seru melalui blogwalking lah jommm!

Dan selama 10 hari tak berupdate ni, ada bloggers yang sudi datang terjah blog picisan ini dan meninggalkan jejak di bahagian komen. Terima kasih banyak! Love you lahh!

Okay lahh nak mula blogwalking sikit sikit ni. Hehe daaa~ wassalam!

You May Also Like

35 comments

  1. Selamat blogwalking SN:) Hehe
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/06/ending-rahsia-hati-perempuan-spoiler.html

    ReplyDelete
  2. ehehe itula cukupla beraya tengah nak rajinkan up entry jugak ni. hehe.. marila kita blogwalking =)

    ReplyDelete
  3. jemput sggh.. sy pn tgh bermaraton BW ni ;-)

    ReplyDelete
  4. saya cuti tidak update blog sehari dua sahaja...

    bila tiada idea boleh copy and paste status sendiri di FB

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini memang betul -betul cuti la awak..

      mesti bestkan tidak omline

      Delete
  5. sama la.. berapa hari dah x update. hehe

    ReplyDelete
  6. lamanya cuti haha selamat hari raya!

    ReplyDelete
  7. Salam petang isnin dari Mama Hakim. Semoga sis saydiah. Memang lama tu. Dah keluar sesawang

    ReplyDelete
  8. update sebab bosan dah habis raya dah. Selamat bermarathon KC!

    ReplyDelete
  9. Sesekali blog bercuti sambut raya juga.. selamat berblogwalking

    ReplyDelete
  10. jom blogwalking ... kak pip singgah sini kejap ...

    ReplyDelete
  11. Bukan satu kewajiban.
    Dulukan yang utama.

    ReplyDelete
  12. Lama cuti mesti semakin produktif kerja hakiki

    ReplyDelete
  13. hahhaa. sama la kita. dah lama tengelam. adehhh kena timbul balik :D

    ReplyDelete
  14. Bulan puasa pun saya sendiri agak slow...berpunca dari terputus internet streamyx sebab gangguan kabel bangunan, alhamdulillah dah ada penyelesaiaan

    ReplyDelete
  15. jom blogwalking sambil cari mood menulis semula..follow sini juga

    ReplyDelete
  16. Selamat berblogwalking. Go you go!

    ReplyDelete
  17. Oh! okay sikit Mrs. A tak sampai 10 hari lagi ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
  18. selamat ber bw dan selamat hari raya!hehe

    ReplyDelete
  19. mai jalan sini pulak lah. ada open house x sini

    ReplyDelete
  20. singgah sini, oklagi tu rayakan sebulan hii

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum, salah rabu dari mama. raya sakan sis ni

    ReplyDelete
  22. Terima kasih kerana berkongsi, Ibu singgah ke mari.

    ReplyDelete
  23. Saya pun slow2 singgah di teratak kengkawan.. ;)

    ReplyDelete
  24. Salam Khamis, Ibu singgah bertamu ke blog sis sayidah. Lama benar tak update kan

    ReplyDelete
  25. mama ni pun mood kelaut KC..

    ReplyDelete
  26. abe kie cuti drp menulis blog selama 1 minggu je raya ni. tahu la masa raya org x sempat nak jenguk blog kita.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p