Total Pageviews

Senarai 15 Stesen Petron Jual Air Hershey's Freeze

by - October 16, 2018
15 Stesen Petron Jual Air Hershey's Freeze | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Biasanya kita dengar & jumpa coklat Hershey's kisses yang dijual murah di Langkawi kan? Haa yang ni coklat juga cuma dalam bentuk minuman, air Hershey's Freeze!
Senarai 15 Stesen Petron Jual Air Hershey's Freeze
Air Hershey's Freeze
Ramai yang teruja nak rasa air hershey ni. Lagi lagi bagi peminat coklat Hershey's mesti lah feels like "DREAM COME TRUE!" bila Hershey's versi drink ada dijual di Malaysia.

Tapi air hershey ni bukan semua tempat ada jual tau. Hanya di stesen stesen petron tertentu sahaja. Dan harga bagi 1 cup adalah RM5.70.


Senarai 15 Stesen Petron Jual Air Hershey's Freeze


Stesen Petron yang ada Hershey seperti berikut:

Petron Bandar Baru Bangi
Petron Section 10 Bangi
Petron Grand Saga Northbound
Petron Grand Saga Southbound
Petron Taman Shamelin
Petron MRR2 Safari
Petrkn MRR2 Bukit Antarabangsa
Petron MRR2 Taman Melati
Petron Sri Gombak
Petron Sri Damansara
Petron RSA Dengkil Elite Hway
Petron Besraya Highway
Petron Skudai Toll JB
Petron Masai Kong Kong Pasir Gudang Johor
Petron Pasir Gudang East 2
Petron RSA Seremban Arah Utara
Petron Rahman Putra
Petron KM7 Sg Buloh
Senarai 15 Stesen Petron Jual Air Hershey's Freeze
Senarai 15 Stesen Petron Jual Air Hershey's Freeze
Ada dua option jenis air Hershey's Freeze:
- Cookies n Cream
-  Milk Chocolate

Mana satu pilihan hati anda?

Saya of course lah tertarik pada yang milk chocolate tu arghhh! Nampak macam sodapp je hahaha. Teringin nak rasa tapi hmmm entah bila nak jejak ke petron entah. Sebab abi suka isi minyak petrol kat Petronas. Memang jarang nak menapak ke Petron. Takkan semata mata nak pergi Petron sebab nak beli air hershey ni pula kan? Tak pelik TAPI kalau request kat abi macam tu.. its like IMPOSSIBLE. hahahaha.
Senarai 15 Stesen Petron Jual Air Hershey's Freeze
Senarai 15 Stesen Petron Jual Air Hershey's Freeze
Korang dah try? Hehee~

credit gambar & info: Farhana & Iman


You May Also Like

5 comments

  1. ramai la yg serbu hershey's ni.. trus ramai yg Q.. memang sedap.

    ReplyDelete
  2. Alaa area rumah ibu tak ada laa..kakcik lanjer ibu satuuu :)

    ReplyDelete
  3. petron pun tak pernah singgah tapi teringin la nak try..

    jemput singgah: https://sweetepalhijau.blogspot.com/2018/10/novel-rindu-yang-terlarang.html

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak try!!!

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Tp kenapa harga Kat petron Safari cashier ckp rm6.. harga x standardize.. n lg satu xde tanda harga..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p