TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Lirik Lagu HAA TEPOK - MeerFly ft. MK K-Clique & Kidd Santhe

by - July 31, 2019
Lirik Lagu HAA TEPOK - MeerFly ft. MK K-Clique & Kidd Santhe | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Top trending at Youtube right now - video lirik lagu HAA TEPOK HAA TEPOK! Tak pasti lah lagu Meerfly Haa Tepok ni diinspirasikan dari 'trademark' Sharifah Sakinah atau tidak, but I think so haha.
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
First time dengar lagu ni, saya rasa biasa-biasa je. Tapi dah lama lepas tu, play semula... Rasa macam best giloss! Beat, muzik, rap, lirik mantop!

Officially, this song becomes one of my favorite song!


MeerFly - "HAA TEPOK" (Ft. MK | K-Clique & Kidd Santhe) [OFFICIAL LYRICS VIDEO] :


Lirik Lagu HAA TEPOK - MeerFly ft. MK K-Clique & Kidd Santhe


Aku ada bran aku tara run
Aku ada loud bang macam ada gun
Aku ada rival aku ada enemy
Dia nak beef aku bagi sekali bun
Aku ada heat dia nak lagi
Korang nak skrtt skrtt? Aku ada key
Ya ku local kepala oversea
Pukulan aku gila macam aku bruce lee

Kalau barang aku boek aku mantul
Aku ada flight tank sentiasa full
Aku ada kick gila gila memang goal
Acara ku lain bukan internet troll
Okay dengar!!
Aku tak dah plug tapi lagu penuh elektrik
Taknak deal sama lu, lu penuh dengan dirty trick
Brother semua gila dope gila macam bawa brick
Semua sihat belaka tapi dalam lagu semua sick

*KORUS
HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

HAA TEPOK×6

Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah

KIDD SANTHE
Aku ada awek sibu Sarawak ugh
Cuba try tackle i apa nama
Muka macam masuk tv pernah nampak
Kidd santhe anak laki sarukhan haa
Dulu korang kata aku tak bakat, huh?
Sekarang cuba claim macam mak angkat, huh?
Ayo kidd mana studio dekat, huh?
Ku malas angkat, Ah!

Budak india bawa kereta mewah bukan valet
Budak india bawak kereta mewah, bukan bukan valet
Budak india bawak kereta mewah bukan bawak teksi
Bukan duit bapak kau ini semua duit gue
Ku buat saja kau buat sajat
Santhe sudah belikan rumah untuk mak bapak
Bawak awek makan apa ja
Pakwah dia takleh chill
Boleh chudiya makan dalam belanja bill

*KORUS
HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

MK K-CLIQUE
Aku ada geng profesional
Running with my clique haa international
Terlalu banyak YES yaa jarang dapat NO
Terlalu banyak show yaa jarang tak penuh
So making move we make it move
Tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas
Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras
Awek awek korang terpikat macam ku pakai susuk

Tercucuk, dah masuk, tak undur dah masyuk
Tengok bawa dia duduk tak kisah dia angguk
Halamak lupa nama halamak siapa dah?
Gua cut tak kisah lu nak what oh pakwe dia
Banyak mulut nak benci cakap lah apa ku tak henti
Susah susah sampai sini nak langgar ku tak lari
Sorry bro hari ni kami menang lagi

*KORUS
HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

HAA TEPOK×6

Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah

HAA TEPOK×6

Cuba halang,
Aku langgar,
Tara masalah

Beats : @meerflymusic (@tailongbeats)
Lyrics : MeerFly, MK, Kidd Santhe
Composer : MeerFly, MK, Kidd Santhe
Mixing/Mastering : @meerflymusic @kiddsanthe
@tailongbeats @monstersoundmy
Lyrics Video : @meerflymusic

#MeerFly #KiddSanthe #MK #KClique #HaaTepok
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
Paling favorite part:

haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
lirik lagu haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
lirik lagu haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
lirik lagu haa tepok meerfly mk k clique kidd santhe
"So making move we make it move
Tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas
Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras"


For haters:

"HALAMAK!
Punya lah susah susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi"

Hehehe.

Daa~ wassalam! :)


You May Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p