TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Nak cuba ke tak Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral?

by - August 23, 2019
Nak cuba ke tak Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral? | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Siapa yang kat sini mengamalkan jamu untuk kesihatan kecantikan luar dan dalam setiap hari? Best tak rasa dan apa kesannya? Positif atau biasa biasa saja? Bukan apa... Baru baru ni saya ada jumpa produk Jamu Puteri yang menarik perhatian saya which is Jus Minuman Herba Royal Booster (best seller) dan Skin Royalz.
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Menarik tertarik sebab apakah?

Selalunya saya dengar jamu berbentuk pil 'fizikal' sahaja. Tak pernah lagi jumpa jamu yang jenis minuman sebenarnya hahaha. So jakun sekejap.

Terpukau seketika. Macam best.

I was like "wow! what is this?"

And one more thing.. Jamu biasanya pahit pahit, tak sedap kan? Orang ramai pun takut nak cuba jamu sebab utamanya yang tu lah.

Tapi.. yang best jus herba Jamu Puteri (JP) ni dia TAK PAHIT pun. Rasa sodap. Rasa lemon cenggitu. Bau pun best je. Nyaman dan menyenangkan. Takde bau busyuk ke ape.


Tak perlu susah susah nak tutup hidung atau pejam mata 'menahan' rasa tak syok hahaha.

All About JUS MINUMAN HERBA JAMU PUTERI VIRAL


First of all.. Jus herba jamu puteri ini telah mendapat kelulusan:
✔ PRODUK MUSLIM
✔ BUATAN MALAYSIA
✔ PPIM
✔ ISO

Ohoo.. that's good!

Tapi.. kenapa tiada kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)?

Pada sesiapa yang ada nak tanya begitu.. for your information, produk jus herba ni memang dah cuba nak daftar under KKM. Tapi KKM kata ni bukan ubat atau supplement. Ianya minuman jus. Jadi masuk dalam kategori minuman.

Status HALAL inshaaAllah. Produk muslim kan. Don't worry kay?!


Founder of Jamu Puteri; Puteri Nurfarahain

Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
founder Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
founder Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral

So.. APA YANG MENARIK DENGAN JUS MINUMAN HERBA JAMU PUTERI ni?


Yang saya tahu terdapat 4 produk yang menjadi rebutan terhangat di pasaran! Jangan hangit sudah haha.

Dan semuanya ada kelebihan, kekuatan yang tersendiri. Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi. 100% bahan asli. Tu yang baguih tu. Baru lah dipercayai dan diyakini.


1. JUS HERBA Skinz Booster

Kebaikkan :~
- Menyokong sistem pencernaan
- Anti oksida
- Mengecutkan jerawat
- Mencerahkan kulit
- Menganjalkan kulit
- Milk Booster
- Naikkan seri wajah
- Mengempiskan perut
- Anti Aging
- Anti stress
- Kulit pinkish dan glowing

Boleh diamalkan oleh lelaki dan wanita berumur 16 tahun keatas. Sesuai untuk ibu baru lepas bersalin.

🚫 tidak disarankan untuk pengidap penyakit kronik.
🚫 tidak disarankan untuk ibu mengandung.
🚫 berhenti jika ada simptom penyakit berpanjangan.
🚫 segera dapatkan khidmat doktor.

Bahan-bahan :


Putik mawar, kurma merah, longan, kunyit, lemon, gula batu, goji, cekur, ceylon, garnicia cambogia, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
bahan Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
bahan bahan Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral SKINZ BOOSTER

2. JUS HERBA Royal Booster BESTSELLER!

Kebaikkan :~

- Detox toksin keluar dari badan setiap hari.
- mengempiskan perut.
- menstabilkan hormon punca jerawat.
- menghilangkan bau miss v.
- mengurangkan rasa lapar.
- menguatkan pangkal rahim.
- menghilangkan keputihan.
- mengecutkan jerawat.
- mencerahkan dan glowingkan kulit.
- meningkatkan tenaga dalaman.
- memberi bentuk badan ygang menawan.
- memberi tenaga berpanjangan.
- mengeluarkan angin dalam badan.
- melegakan senggugut.
- memelihara kesihatan dalaman.
- mengurangkan rasa penat.
- memperbanyakkan susu badan.
- menegangkan payudara.
- mengurangkan sakit-sakit badan.
- energy booster.
- membakar lemak berlebihan.

Boleh diamalkan oleh lelaki dan wanita berumur 16 tahun keatas. Sesuai untuk ibu baru lepas bersalin.

🚫 tidak disarankan untuk pengidap penyakit kronik.
🚫 tidak disarankan untuk ibu mengandung.
🚫 berhenti jika ada simptom penyakit berpanjangan.
🚫 segera dapatkan khidmat doktor.

Ingredient :
cekur, temulawak, temukunci, halia, kunyit, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, limau nipis, ceylon, garnicia cambogia, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
royal booster
bahan bahan in royal booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral

3. JUS HERBA Lady Booster | "Khusus untuk keintiman wanita.."

LADY BOOSTER jus herba a.k.a jamu yang diformulakan khas untuk wanita yang sudah berkahwin, dan mementingkan penjagaan kesihatan dalaman wanita untuk suami tercinta.

Antara khasiat lain JP Lady Booster adalah:

- Awet muda.
- Mencegah bau busuk miss v.
- Meningkatkan kenikmatan seks.
- Meransang hormon.
- Meningkatkan kesuburan.
- Merawat otot-otot miss v.
- Mengurangkan lendiran miss v.
- Menegangkan payudara dan punggung.
- Merampingkan tubuh badan.
- Menganjalkan dan menegangkan kulit.
- Mencegah jerawat.
- Mengurangkan risiko kanser servik.
- Membantu sistem penghadaman.
- Mengekalkan kesihatan mata.
- Mengurangkan berat badan.
- Mengurangkan kolestrol.
- Menjaga fungsi buah pinggang.
- Mengurangkan stress.
- Mengekalkan tenaga yang berpanjangan.

Bahan-bahan :

Air tapis, manjakani ,serapat, temu putih , goji ,halia, kencur, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, limau nipis, beras, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
lady booster
ingredients in Lady Booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral

4. JUS HERBA Man Booster | "Rahsia lelaki sejati..”

- energy booster.
- meningkatkan tenaga dalaman lelaki.
- menguatkan tulang dan otot.
- membakar lemak berlebihan.
- meningkatkan stamina dan kecergasan.
- mengurangkan stress.
- meningkatkan daya ingatan.
- memekatkan sperma.
- meningkatkan kesuburan.
- anti penuaan.
- anti kanser
- memperbaiki sistem metabolism tubuh.
- menguatkan tenaga dalaman dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati hubungan intim yang lebih kerap dan tahan lebih lama.
- membantu tekanan darah yang sehat dan meningkatkan tahap tenaga.
- membantu didalam perhubungan intim.
- meningkatkan pembentukan sel darah sehingga membantu prosess penyembuhan.

Ingredient :
Air tapis, cekur, tongkat ali, ubi jaga, goji, halia, ibu kunyit, asam jawa, gula jawa, garam gunung, daun pandan, ceylon, garnicia cambogia, limau nipis, rempah ratus terpilih, pengawet minuman yang dibenarkan.
man booster
bahan asli in Man Booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Cara guna bagaimana?

Consume 50ml 1-2x sehari pagi dan malam.
Minum air sekurang-kurangnya 2.5 liter sehari.

Harganya murah saja. Takde sampai RM50 pun harga Jus Herba ni.

PRICE : RM25 sm*/ RM30 ss*
Net : 500ml
Postage : RM8 sm/ RM12 ss

*sm = semenanjung malaysia
*ss = sabah & sarawak

p/s: TIPS! Sila bersenam untuk mengeluarkan peluh; untuk lebih bertenanga!

Berminat nak cuba try test minum? Nak buat tempahan? Boleh follow Instagram official - > jamuputerimalaysia.

Untuk perempuan anak dara macam saya ni, boleh ambil yang skinz & royal sahaja.

Yang wanita bergelar isteri, boleh grab lady booster punya. Memang dibuat khas untuk mereka yang dah kahwin.

Yang lelaki? Skinz, royal dan man booster hah boleh ambil. Jangan ambil lady booster pulak ye. Mengundang bahaya yang tak terjangka nanti haha.

Sesiapa yang ada masalah kulit, jeragat, jerawat, ruam, kudis.. sangat sesuai untuk cuba Skinz Booster.

Untuk mereka yang selalu letih-letih lemah tak berdaya, tak bermaya tak bertenaga, migraine, banyak acid reflux dalam badan.. digalakkan try Royal Booster.

Kawan saya sudah pun amalkan, memang dia recommend me to drink both of these (sebab kami belum kahwin lagi haha). Sedap pun sedap. Rasa lemon. Macam minum jus buah biasa. Tak rasa macam jamu pun.

Berkesan pun berkesan!

Saya dah ushar ushar dah DUA produk hot ni. Korang mahu enggak?
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
ROYAL BOOSTER & SKIN BOOSTER
skinz booster
SKINZ BOOSTER Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
cara pengambilan
cara pengambilan Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
royal booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
ingredients
100% bahan asli Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
cara pengambilan
cara pengambilan Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
royal booster jamu puteri
royal booster Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
bestseller jamu puteri
bestseller jamu puteri
Ohh, mana yang belum pasti atau masih ragu ragu nak ke tak nak cuba.. boleh tengok feedback dari pelanggan yang sudah pun minum jus herba jamu puteri.


TESTIMONI, FEEDBACK POSITIF PENGGUNA JUS HERBA JAMU PUTERI VIRAL

testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
feedback Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
testimoni
testimoni Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
feedback
susu badan meriah selepas ambil Jus Minuman Herba Jamu Puteri Viral
Alhamdulillahh~ suka baca testimoni yang dapat hasil positif dan memberangsangkan!

Mana yang ada mengalami masalah seperti di atas, nak mencuba.. boleh follow dan order di:

FACEBOOK, fb: jamu puteri hq
INSTAGRAM, ig: jamuputerimalaysia
CONTACT HQ Nombor Telefon: 0172880192

Okay itu sahaja.

Moga memberi manfaat!

Till next time, daa~ wassalam! :)

#jamuputeri #jamuputeriviral  #jusputeri #jusputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jusherba #justradisional #minumanherba #putsbeauty #jpmalaysia #projeksurijp #gogokgogokteruscantik #jamubyputeri #jamuputeriviral #jpmanbooster #jpladybooster #jamuputerimalaysia

You May Also Like

5 comments

  1. Kalau boleh minum tanpa perlu tutup hidung memang terbaiklah..

    ReplyDelete
  2. i love juices but i am afraid of the side effects (if there's any) just wondering.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesan sampingan takde. tapi effect jamu ni berbeza dari setiap orang Rayyy. :)

      Delete
  3. blogwalking smbil baca pasal jamu puteri :D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p