TOTAL PAGEVIEWS BLOG

dah sebulan tak update blog?!

by - November 19, 2019
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Yeww saya di siniii! After a long time (SEBULAN WEHH) meninggalkan blog, kini kembali. Ada yang rindu saya ke? hahaha. Perasan.

Last entri blog is on 18 Oktober yang lepas. Perghhh lama nya! Hahha.

Rindu sebenarnya nak berblogging, nak meng-update. Tapi entahlah. Mood dah hilang. Dah tak semangat. I don't know why.

But... now. Today.

I have to update juga! Kalau lama sangat blog tak disentuh, kang berhabuk. Bersawang. Siapa yang nak cuci? Saya jugaa hahaha. So, kena karang juga entri harini; at least one.

Kalau layan sangat kemalasan ni lama-lama tak boleh juga kan. Nanti naik 'lemak' pula. Lagi susah kalau lemak tepu dah berkumpul. Uishhh lagi susah nak 'gerak'. Nanti sampai bila bila tak boleh nak 'move on'. Ehh tibe pasal move on pula kahkah.

Sepanjang sebulan tak layan blog, mesti banyak cerita dari blogger lain yang saya terlepas. Mesti banyak segmen/giveaway yang saya tak sempat join. Blogwalking pun tak buat. Huwaaa sorryyyyyy!

InshaaAllah lepas ni den CUBAA untuk stay updated and active blogging hehehe.

Chaiyokkk!
dah sebulan tak update blog
dah sebulan tak update blog
dah sebulan tak update blogdah sebulan tak update blog

You May Also Like

11 comments

  1. miss u la KC mana ilang? akak oun mood m gak mmg susah nak bangkitkan balik mood r

    ReplyDelete
  2. sy pun jarang2 dah update blog hehehee

    ReplyDelete
  3. i like the quotes.
    yoshh i can do it!!

    ReplyDelete
  4. Mudah2an selalu diluangkan kesempatan

    ReplyDelete
  5. Itu baru sebulan. Saya lagi berkurun! Tapi kini kembali dengan tekad dan azam yang menggunung untuk aktif blogging semula. Chiwah! Marilah sesama kita ye. 💪🏻

    ReplyDelete
  6. kita mcm sama la dik.
    baru kembali blogging.
    kesibukan melanda.
    tak nyempat nak edit gambar la, karang ayat la...

    ReplyDelete
  7. Haa!! patut lama dah entry tak naik kat reading list. Haha

    Aien tagged KC on schedule post giveaway. Open it after 3pm k.

    https://aienienka.blogspot.com/2019/11/new-years-giveaway-by-eikin-sofi.html

    ReplyDelete
  8. Selamat kembali, Sayidah. Semoga terus aktif berblogging😊.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p