nak blogwalking.. drop your blog/ web link! ehe ~ sayidahnapisahdotcom nak blogwalking.. drop your blog/ web link! ehe ~ sayidahnapisahdotcom

TOTAL PAGEVIEWS BLOG

nak blogwalking.. drop your blog/ web link! ehe

by - May 09, 2020
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Harini hari Sabtu, hujung minggu.. but for me weekdays and weekend just the same hahaha. Just do the same thing almost everyday. But aha! Memandangkan saya dah lama tak blogwalking, i chose this weekend to visit my blogger friends yang tersayang. Lebih lebih lagi my dear followers hehehe.

Minta maaf sangat sangat sebab dah lama tak blogwalking.

I know its not a job pun nak singgah blog orang lain, to read the entry, to drop the comment bagai. But i feel like a bit 'rude' and kinda not responsible, supportive to bloggers; terutamanya pada mereka yang selalu pergi blog ni.

Lagipun melawat blog orang lain adalah salah satu cara untuk naikkan semangat kita untuk update and boost our confidence to keep on writing entries at our blog tau. Selain tu, boleh mengeratkan ukhuwah sesama kita dalam dunia blogging ni.

Mungkin kita tak pernah bersua face to face, tapi ikatan persahabatan di alam maya ni.. moga dirahmati dan diberkati aamiin :)

For silent readers, thank you always tak jemu jemu visit blog pinky saya ni! I really appreciate that.
blogwalking
"old ways won't open new doors"
And bila dah lama tak blogwaking, saya pun tak tahu apa segmen/giveaway yang sedang berlangsung hahaha. Sebab tu rasa macam dah lamaaaaa sangat saya tak join any of them. Sorry for that juga.

Bukan tak nak support tapi yeah you know, my mood to update is tunggang terbalik. Kejap ada kejap takde haha. Somestimes i don't even know pun segmen, GA apa yang ada sebab dah lama tak 'keluar jenjalan' dari blog saya ni. Hee.

Okayy.. Put aside of that..Please just drop your link of blog/website, and inshaaAllah i will come to your blog! Or just komen je kat bawah apa apa, and I will click your profile and go to your beautiful blog hehehe.

Till next time, daa~ wassalam! :)
blogwalking
"keep going ~"

You May Also Like

20 comments

  1. mai dtg mai..http://www.opzzpinky.my/

    ReplyDelete
  2. hihihi saya datang blogwalking ikut free time. kadang tak terkejar semua benda

    ReplyDelete
  3. Nak pinjam semangat blogwalking juga. Hehe
    https://www.vitaminkesihatansejagat.com/

    ReplyDelete
  4. jom join segment mama esok dah last day dah
    http://www.mamapipie.com/2020/04/segment-share-resepi-perintah-berkurung.html

    ReplyDelete
  5. jemputlah ke blog saya yang tak seberapa ni...

    https://itsthesuraya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Silalah lawat blog saya. Saya memang suka jalan-jalan ke blog orang.

    me-soul-searching.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. meh2 singgah blog akak..hehe.. http://penselduabee.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Jom singgah blog akak jom hehe .. ww.ciktie.com

    ReplyDelete
  9. Marilah singgah blog saya. Ada segmen tengah berlangsung sampai 11.59 mlm ni.

    https://inspiringsharing.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Sis datang ni..meh leee jemput datang blog kita sebelum raya, nanti raya tak boleh ziarah hahahahaha...

    ReplyDelete
  11. Meh la baca entri akak..hihi

    www.yayaazura.com

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan. Jemput datang jalan-jalan blog fiza

    https://www.faizzahamir.com

    ReplyDelete
  13. jom singgah di blog abam kie. kebetulan ada segmen yg sdg berlangsung. jom join?

    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  14. jom la bw blog kita. kc lela dah tukar link. domain dah expired. skrg guna noraswalela.blogspot.com dulu. nnti baru beli domain baru. dah lama sgt x update ni. baru nk start balik.jom la kwn dgn kita lagi. hehehhee

    ReplyDelete
  15. Sy memang tgh mood blogwalking skrg ni sbb jemu tak boleh berjln ke luar rumah..berjalan ke blog2 je lah...salam ramadhan

    ReplyDelete
  16. Mai bertandang mai... hahah XD

    http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Aril singgah sini jap ye. Nnti jenguk lahh blog aril klau ade masa. Hehe. http://muhammadshahril97.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Kak sha pun lama tak blogwalking.. huhuhu

    ReplyDelete
  19. kalau free, lepak ler baca2 di blog aida ye.

    reminder : join segmen blog aida ye nanti :)

    aida pun jarang ada masa utk blogwalking.
    akan peruntukan sehari utk blogwalking saje.
    takde buat entry baru. concentrate utk blogwalking.
    terutama those yg tinggal komen kat blog aida.
    tanda penghargaan.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p