nak blogwalking Raya ~ drop the link! ehe - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Monday, June 1, 2020

nak blogwalking Raya ~ drop the link! ehe

nak blogwalking Raya ~ drop the link! ehe | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Long time no seee~! Seminggu tak update until today baru 'roh' semangat nak meng-update blog masuk haha. Al-maklumlah, time nak dekat Raya haritu -pulun saya update; tulis entri setiap hari. Bilangan entri pun total cecah 43 wuhuuu! Thats why, bermula Hari Raya Aidilfitri yang pertama terus rehat. Acah acah cuti raya laa konon hee.

Oh!

Hmm, harapnya masih valid lagi ucapan raya untuk tahun 2020 saya ni. Belum terlambat lagi kan? Boleh wish lagi kan? Hehehe.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI semua! HAPPY EID MUBARAK! MAAF ZAHIR DAN BATIN! KOSONG KOSONG YEA ~ Nak negative satu pun boleh hahahambar.
nak blogwalking raya
nak blogwalking raya
So, rendang lemang ketupat nasi impit kuah kacang sate semua dah habis dah since first day raya. Tak dapat nak jamu kat sini haha maka, marilah kita ziarah menziarahi antara satu sama lain yeay!

Eh eh.. PKPB lah! Mana bolehhhhh raya raya ni. Tokse dekak dekak ha. Bahayaa.

Jadi, instead of kunjung mengunjung rumah ke rumah.. kita buat 'open house' di blog lah! Haa amacam?

Kita blogwalking but blogwalking versi Raya!


Siapa siapa yang dah datang sini, boleh komen kat bawah. Macam ala ala jemputan 'open blog' ke sana pula. Jangan lupa sediakan duit raya online ya. Wah wah banyak songeh kan hahaha.

So, apalagi.. jom serbuuu!
nak blogwalking raya
nak blogwalking raya

20 comments:

  1. Silalah lawat blog saya.
    Pintu blog terbuka 24 jam. Hehe walaupun tuan rumah tidur, datanglah yer.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya awak :) https://tiaarasapphire.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya sis..rayakan sebulan 😝meh2..jemputlah ke blog kitaa..baru nak bernafas lepas timbul tenggalam

    ReplyDelete
  4. rumah terbuka di blog ekin.. hehehe, jemputlah singgah
    https://asyiqinroslee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. blog su sentiasa terbuka untuk semua ~ hihi

    https://itsthesuraya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. jemputlah ke blog abam kie yg sudah bertukar wajah tp masih dlm renovation...

    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  7. https://www.aziankhalil.com/?m=1

    Jemput datang beraya...

    ReplyDelete
  8. Mat ri Raya KC, Kak Cik.. Hehe

    Jemput datang ye. Tak ada duit taya tapi..

    Jemput Singgah

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya KC yang comel. heeee rindu lak nak blogwalking mcm dulu. Lama Mai stop rehat, haha.

    www.noormaizan.com. Jemputlah..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya... sayidah..

    https://www.mialiana.com

    ReplyDelete
  11. jemputlah datang beraya rumah sis..
    https://www.yayaazura.com

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya :)

    www.zianaeunos.com

    ReplyDelete
  13. Jemput singgah blog kita:) Nnti bagi leh bagi duit raya hehehe

    https://www.shimajelani.com

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya dik.. dah senaman pipi ke belum ? hee~ jangan lupa intai blog kakak ya.. tak de apa yang menarik sekadar syok sendiri.. agittew--

    www.atiehilmi.com

    ReplyDelete
  16. Salam Aidilfitri... http://www.aimisyahirah.com

    ReplyDelete
  17. selamat hariraya maaf zahir batin dari mama sekeluarga

    ReplyDelete
  18. Hellooooooooooo :)

    http://adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Selamat hari raya, Sayidah. Marilah singgah blog saya https://inspiringsharing.blospot.com

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p