Lirik Lagu Atribut - Benzooloo "Benny" SOLO FULL RAP NO CHORUS! - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Wednesday, July 15, 2020

Lirik Lagu Atribut - Benzooloo "Benny" SOLO FULL RAP NO CHORUS!

Lirik Lagu Atribut - Benzooloo 2020 "Benny" Rapper Solo FULL RAP NO CHORUS! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Semenjak dua tiga empat menjak ni, satu demi satu rappers Malaysia release lagu. Semalam terserempak dengan lagu baru dari local rapper Benzooloo. Tapi hmm serba salah pula nak panggil karya solo terbaru Benzooloo ni 'lagu' hahaha. Why? sebab tak ada part menyanyi pun dalam Atribut ni, hanya penuh dengan rap sahaja. Full rap. No chorus. The non stop rap & lirik Atribut are on fire! Lit!

Ada juga yang kata this is the official ML anthem haha adoii.
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap


Lirik Lagu Atribut - Benzooloo "Benny" SOLO FULL RAP NO CHORUS!


Ingatkan susah record
waktu PKP
Rupanya ada studio buka
cuma P&C
Tengah tunggu PS5
Kau pula PS3
Lakar ayat seni visual
bukan kelas PSV
Idea di dalam telaga
Tekalah tatkala
Maaf kurang hadir diri siaran tergendala
Tapi itu sementara
bukan untuk selamanya

Apa khabar pendengarku yang ada di Surabaya?
"Emangnya lo semua asyik!"
Ayoh kita mabar sekali untuk sampai Mythic
Aku minat berlinguistik
Bukan kuasa mistik
Kau masih on that level
Cuba cari apa mistake

Lepas tu?
Baru kita buat mixtape dengan FAMILIA
bila kena cabar rasa funny gila
mana boleh kau bandingkan semut dengan Godzilla?
Ulang balik sejarah
Penaklukan Atilla

Kejap
Tunggu
Tarik nafas
Kalau asma terkeluar rap pun terjejas
Balik base untuk heal
Jangan nafsu kejar kill
Kongsi duit dengan kawan
Item roam bayar bil

Perangai macam main ML
Akan jumpa gaya bocah yang banyak pe'el
Jangan Noob pasti Steady
Ready buang Ulti
Always On Time macam Ja Rule & Ashanti

Susah percaya
Ini pasti Troll ni
Flex kunci Audi
Tapi naik Troli
Apa ada di IG
tidak semua betul
Dalam gambar nampak Gangster
Real life lurus bendul

Jangan pula perasan
Jadi pelakon wayang kalau muka macam hantu
Minta kena sembahyang
Orang lari bila nampak
Lebih seram dari Ju-on
Pengalaman yang pahit
Lama jugak untuk Move On

Kau cakap kau Lit
Boleh bakar kasi hangus
Aku dengar tidak rentung
Bukan Speaker tidak bagus
Itu harus baru nampak kualiti
Jangan bazir dengan benda
Tiada Utiliti
~~Tiada Utiliti~~

Oyeah damn! tukar beat la ni?
Takpa, nampak boleh ni boleh..

Step It Up!
macam pijak pedal race car
Jangan berpusing dibulatan ini
Bukan Nascar
Sengat seperti Bumblebee
Makan kau macam Nektar
Kunyah ludah semula
Untuk aku punya next Ba- ris
Tanpa guna Tesaurus
Penyampaian masih cantik
Aurora Borealis
Bersinar di langit
Berkilau kehijauan
Aura masih kuat
Walau lama berjauhan

Terlalu bahaya
Sampai buat Cluster baru
KKM pun bingung
Pegang kepala sambil garu

Virus dari speaker
Jangkit budak Hipster
Misai pelik pelik.. Nasib baik bukan Hitler
Tukar topik.. Thanos petik finger
Atau slide kiri dan kanan, macam kau guna Tinder
Makin tua, makin susah kawal temper
Kalau kau ada penawar.. Aku ada Rolling Paper!

VIDEO LIRIK Benzooloo - Atribut 'Benny' 2020


Lyrics: Benzooloo
Music: YA$H
Lyric Video: aiv.motion
Mixed & Mastered by: Nadeem's Studio
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap
lirik atribut benzooloo benny solo rap

1 comment:

  1. Try nak ikut dia nyanyi asyik tertinggal ke belakang.Nampak sangat akak dah tua..tapi citarasa muda..hahah

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p