Menu terbaru dari McDonalds! Spicy Korean Burger, Black Forest Pie! - sayidahnapisahdotcom

Breaking

Wednesday, July 15, 2020

Menu terbaru dari McDonalds! Spicy Korean Burger, Black Forest Pie!

Menu terbaru dari McDonalds! Spicy Korean Burger, Black Forest Pie! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Ye sabar sabar semua (nak sabarkan diri sendiri sebenarnya HAHAHA). Fuh! Menu McDonalds terbaru 2020 udah keluar. And one of the new menu mcd is SPICY KOREAN BURGER! Yassss burger korea mcd bun hitam is back! Huwaaaa terharu tau bila dapat tahu burger 'hitam' korea McD ni kembaliiii semula ~!

TAK SABAR NAK MAKANN NIIII YUM YUMMM!
menu terbaru mcdonalds 2020
menu terbaru mcdonalds 2020
Sat sat..

Why i am so excited tho?

Sebab duluuuu saya tak berpeluang nak rasa pung burger korea ni :( Tak sempat nak beli, tengok tengok eh eh menu tu dah takde hahaha. Dah la time tu ramai yang puji sedap, rasa pedas dia memang menyala. yela nama pun spicy kan, 'korea' pula tu.

So, bila si 'dia' mai balik haaaa.. Gembira la patik hehehe. YEAYYY NAK NAK NAK!

Oh okay okay Sayidah. Cukup cukup la tu excited dengan burger hitam kau tu haha. Kenalkan juga menu baru lain ye..

Lets!

7 Menu Terbaru McDonalds 2020 NEW!


1. SPICY KOREAN BURGER Beef

2. SPICY KOREAN BURGER Chicken

3. BLACK FOREST PIE
menu terbaru mcdonalds 2020
menu terbaru mcdonalds 2020 new
McDIP :
4. CARAMEL DIP
5. CHOCO DIP
6. MATCHA DIP
menu terbaru mcdonalds 2020 new
menu terbaru mcdonalds 2020 new
7. BLACK FOREST McFLURRY
menu terbaru mcdonalds 2020 new
menu terbaru mcdonalds 2020 new
Okay done telan air liur banyak kali hahaha.

Menu paling menggoda for me are spicy korean burger, black forest pie and choco dip. Perghhh!

Hmmm.. Tak sabar sabar nak request abang/ kakak belanja den HHAHAHA.

Korang pula teringin nak try mana?

Till next time, daa~ wassalam! :)

8 comments:

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p