EXCITED! Boleh rentas negeri tanpa perlu borang kebenaran polis! - sayidahnapisahdotcom EXCITED! Boleh rentas negeri tanpa perlu borang kebenaran polis!
LightBlog

EXCITED! Boleh rentas negeri tanpa perlu borang kebenaran polis!

EXCITED! Boleh rentas negeri tanpa borang kebenaran polis! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Long time no seeee~! Al-maklumlah busy sikit dengan hal urusan pernikahan yang inshaaAllah akan diadakan minggu depan. Macam tahu tahu je timing.. tadi dapat gambar poster kebenaran boleh rentas negeri tanpa perlu kelulusan surat polis pun pada hujung bulan ni! Boleh pergi honeymoon. Ehhh? HAHAHAHA.


EXCITED! Boleh rentas negeri tanpa borang kebenaran polis!


boleh rentas negeri tanpa borang kebenaran polis 2021
boleh rentas negeri tanpa borang kebenaran polis 2021

Iye. Itulah dia.

Yang sedang viral di whatsapp dan other social media.

Kebenaran rentas negeri tanpa syarat pada tarikh 29 Februari sehingga 31 Feb 2021

Jangan marah den sebab den pun telah tertipu hahahaha! Punya lah mula mula excited teruja semua ada bila baca infografik 'MKN' (kononnya) tu. Dah siap nak rancang boleh lah jumpa adik beradik yang tak dapat nak datang majlis nikah. Tapi TUP TUP 29.2.2021! 31 FEB 2021!

Mana ada tarikh tu woi dalam kalendar tahun 2021! Hahaha. Sampai bila bila tak jumpa. Sabo jelah.

Siapa lah yang 'kreatif' sangat beri harapan palsu tu. Tapi takpelah. Dimaafkan. Sebab hati den terhibur  bila 'tersedar' dari khabar indah yang sebentar itu hehe.

Okay, siapa yang tipah tertipu macam saya angkat tangannnn! Jangan malu nak mengaku kita geng haha.

Till next time, daa~ wassalam! :)

Post a Comment

5 Comments

  1. Wahahaha.. sy mmg tak percaya.. pastu hadam date tu.. mmg xdakkk.. Terus rasa nak padam gambar itu...

    ReplyDelete
  2. Pn is3 wak pun terkena dengan kapsen ni

    ReplyDelete
  3. Itulah..cam pelik je tarikhnya tu hehe

    ReplyDelete
  4. Sekali tengok kak PC terus tengok kalendar...takut mamai ke kan atau mabuk terlebih makan limau manderin..kikiki.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p