cara buat duit online tanpa modal mudah dari rumah - student, surirumah - sayidahnapisahdotcom cara buat duit online tanpa modal mudah dari rumah - student, surirumah
LightBlog

cara buat duit online tanpa modal mudah dari rumah - student, surirumah

cara buat duit online tanpa modal mudah dari rumah - student, surirumah | ada orang jana pendapatan dengan macam macam cara. ada yang guna cara buat duit online dengan tiktok (live gift, tiktokshop affiliate/seller, paid review).. ada yang buat duit dengan shopee (promote link affiliate).. ada yang tak kurang hebat menyerlah dengan cara buat duit online dari rumah secara ‘evergreen’ dan bertahan in a long term seperti blogger, youtuber, influencer, designer (canva/etsy) dan agen/dropship.

cara buat duit online tanpa modal mudah dari rumah


Sejujurnya, saya tertarik dengan satu event Tasneem Naturel minggu lepas yang diadakan di Bangi Resort Hotel, Selangor. Apa yang menarik sampai saya tertarik?

Haa biasa kita dengar Tasneem ni produk krim bayi tasneem cf rub baby balm tu kan? Kalau yang dah ada anak mesti pasti confirm tahu punya lah jenama popular pilihan ramai ni. Menjadi penyelamat bagi bayi yang kembung perut terutamanya, susah nak tidur dan selalu meragam.

Tapi event yang dianjurkan kali ni bukan untuk promote cream baby tapi nak habaq tentang Tasneem MarketPlace (TMP).

BUAT DUIT INCOME MINIMA 4 ANGKA SEBULAN DENGAN TASNEEM MARKETPLACE (TMP)












Apa itu tasneem marketplace atau shortformnya TMP?

TMP yang dinaungi oleh Tasneem Business Legacy akan bekerjasama dengan beberapa jenama besar Malaysia seperti Tanamera, Pustaka Darul Iman (PDI), Eyyoo dan Aqiqah Centre.

Mungkin ada  yang tak pergi dan lihat FB live event TMP tersebut so tak ‘nampak’ siapakah gerangan yang telah membuat collaboration dengan Tasneem kan?

Okay, biarlah gambar berbicara..






Peluang buat duit online dan tambah pendapatan yang mudah dan flesibel dengan Tasneem Marketplace


TMP telah menyediakan sebuah platform yang mengumpulkan produk-produk di bawah niche keluarga, kanak-kanak dan bayi. Senang cerita ianya jana pendapatan dengan ZERO modal.

Terbahagi kepada dua. Tasneem Marketplace Customer (TMPC) & Tasneem Marketplace Reseller (TMPR). Apa beza dan kelebihan tiap satunya?

Kelebihan menjadi TMPC
- daftar percuma
- minimum 3% cashback
- komisen'
- kumpul point
- postage direct HQ

Kelebihan menjadi TMPR
- daftar percuma
- modal tidak perlu dikeluarkan
- HQ uruskan semua postage
- pelan pemasaran yang membantu untuk mendapatkan pendapatan dengan mudah
- produk berkualiti dan sudah ada pasaran tersendiri
- reward yang menarik
- bonus dibayar di awal 7hb bulan seterusnya
- ada penyata pendapatan


JOM DAFTAR DI TASNEEM MARKETPLACE, platform tambah duit saku & gandakan simpanan di bank!


Dah lah daftar percuma dan memerlukan RM0 modal, buat duit dari rumah sahaja. Tak perlu fikir nak simpan barang, nak pergi pos tiap hari. Hanya fokus usaha promote secara online atau offline. Tak terikat dengan masa office hour dan tak pressure kejar sale.

Bukan senang untuk senang. Tapi rezeki takkan salah alamat dan usaha yang konsisten bersama ilmu di dada pasti membuahkan hasil.

Tak cukup dengan setiap close sale akan mendapat komisen lebat dan ganjaran hebat, ada juga bonus yang menarik menanti!


Jika berminat nak join.. jangan malu jangan segan, boleh jenguk ke sesi preview TMP - https://t.me/+WAWjyDQCeT0xMTA1

Okay itu sahaja, moga bermanfaat! Daa~ wassalam!


Post a Comment

3 Comments

  1. Menarik. terima kasih share peluang pekerjaan dari rumah. Sangat penting buat duit tepi sekarang. Kos sara hidup makin tinggi, makanan makin mahal.

    ReplyDelete
  2. wahhhh tasneem kenal2. usahama banyak syarikat tu. mesti power

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p