http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

ABANGKU!

By 10:25:00 PM

Salam semua! Bismillah.. Uishhh dah lama tak update.. Rindu rasanya. ;)

Petang tadi . Tengok cerita cekerapilihan kat TV3-kau bukan ibuku. Amboi tajuk cerita. Tragis bunyinya. Bila tengok sikit, ohhh cerita macam seram je. Dah lama sikit tengok, ehhh macam cerita psiko jep. Tengok lama lagi sikit, ada masalah mental ke minah ni? Terus lagi tengok, haaah padan muka kena tinggal dengan boyfren. Lepas tu.. Tap! Tutup tv . Ngantuk laaa. Asyik iklan je . Hihi. Tidur time!! 

Sedang dok khusyuk tidur. Tiba-tiba.. Ting tong. Ting tong. Ting tong. Bunyi loceng. Cepat2 bangun. Tengah mamai, jalan la menuju ke pintu. Umi solat asar. Saya bendera merah. Hihi. Ingat kan pakcik post laju kat luar tu. Ambik la tuala, tutup kepala.. Aurat tu! Buka pintu, tak ambik kunci pun nak bukak pagar. Menonong je keluar. Mamai kate ko! Then, nak dekat kat pagar, tengok2 rupa-rupanya.. Abangder!!! Wahhh bestnye .. Abangku udah balik..! 

Abangder bawak 31 novel!! Heaven! Banyaknya! Saya suka baca novel. Harap maklum. Hee.  Semua ambil dari kawan-kawan dia. Yang lawaknya ,kawan lelaki. Kalau perempuan, faham la kan. Novel dan perempuan memang tak dapat dipisahkan.

Cerita abangder lagi, kawan dia tu kalau baca novel, feeling lebih. Kalau menangis, uihhh keesokan hari bengkak mata sebab sedih sangat! Hahahha. Tak ke lawak? Nothing is impossible. Lelaki pun manusia juga right? Ada hati dan perasaan. Kaann. ? :)

Sekadar ingatan bersama :)


Okay semua. Chow. Selamat malam. Wassalam! :)

You Might Also Like

4 comments

  1. hah kakcik x kan sempat punya nak habis bace semua novel tu..balik kolej cepat!hahaha

    ReplyDelete
  2. hahha. tu la pasai mek nab. Ni nak bawak sikit ke kolej ni. ehek ;)

    ReplyDelete
  3. lagu background best.. trgt kat my mum!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.