http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MENGALAH, BUKAN ERTINYA KALAH

By 6:38:00 PM

Pernah dituduh membuta tuli oleh orang lain? 

Pernah tak kita dituduh membuat sesuatu yang bukan angkara kita?

Pernah tak kita tak salah, tapi sebenarnya dia yang salah tapi kita terpaksa tegur dia dulu ?

Pernah tak kita tak buat salah, tapi kita kena marah kerana 'kesalahan' kita tu, tapi kita yang kena mulakan bicara dulu dengan orang yg marah kita? 


Mungkin ada yang pernah dan ada yang tak pernah.


Tapi apa salahnya ~ kita mengalah kan?

KERANA....


Seseorang pernah berkata kepada saya : mengalah bukan maksudnya kita kalah. 

:)

You Might Also Like

5 comments

  1. orang yang mengalah orang yang paling bagus sebab dia tundukkan ego dia ^^

    ReplyDelete
  2. Betul, setuju sgt. Diam juga tak semestinya mengalah^^

    ReplyDelete
  3. Kadang-kadang ada masa kita perlu mengalah. ada masa perlu kuat jugak =D

    ReplyDelete
  4. setuju. kita lah yang menang sebenarnya

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.