http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

RESULT SEM 5, ALHAMDULILLAH!

By 11:22:00 AM


Assalamualaikum semua~!

Semalam petang akhirnya dapat tahu result~! And Alhamdulillah for the result, Pointer tertinggi sejak masuk UPM ni hehe. 

PERAKAUNAN KEWANGAN PERTENGAHAN II          B
BAHASA JEPUN I                                                  A
ANALISIS NYATA                                                  A-
ANALISIS BERANGKA                                            A
PENGATURCARAAN BERMATEMATIK                      A
MATEMATIK KEWANGAN I                                     A

PNG : 3.791

PNGK : 3.72

Alhamdulillah alhamdulillah dapat dekan sem ni :) 

Lagi lagi untuk akaun dan analisis nyata. Alhamdulillah lulus. Sebab dua dua subjek susah okay. Time jawab exam tu boleh dikatakan nak nangis juga bila tengok soalan. Rasa macam boleh ke aku pass subjek nii. Lepas jawab paper memang susah nak move on. Tapi lama lama tawakkal dan doa je yang mampu.

Alhamdulillah once again. And kena lagi usaha sem depan. Target nak 4flat haha. Yoshh~!

Doakan saya semua~! :D

You Might Also Like

10 comments

  1. alhamdulillah!
    congrats wuhuw woot woot!

    ReplyDelete
  2. tahniah..puas hati kalau dapat result elok bila kita dah betul2 berusaha..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..congrats, skit jer lg PNGK tuh nk kls pertama.. Usaha lagi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah terima kasihh. yeap lagi sikit je. doakan dapat first class ~! :)

      Delete
  4. bahasa jepun dapat A ??
    erm..nak tanya neh, senang ke nak belajar bahasa jepun ???
    tertarik dengan bahasa dari negara matahari terbit sebab dulu minat cerita dari jepun. kreatif as alwayz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dapat A. hmm takdelah susah sangat, takdelah senang sangat. so-so lah. kena banyak jugak hafal then kena usaha :)

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.