RESULT SEM 5, ALHAMDULILLAH!

by - February 14, 2015

Assalamualaikum semua~!

Semalam petang akhirnya dapat tahu result~! And Alhamdulillah for the result, Pointer tertinggi sejak masuk UPM ni hehe. 

PERAKAUNAN KEWANGAN PERTENGAHAN II          B
BAHASA JEPUN I                                                  A
ANALISIS NYATA                                                  A-
ANALISIS BERANGKA                                            A
PENGATURCARAAN BERMATEMATIK                      A
MATEMATIK KEWANGAN I                                     A

PNG : 3.791

PNGK : 3.72

Alhamdulillah alhamdulillah dapat dekan sem ni :) 

Lagi lagi untuk akaun dan analisis nyata. Alhamdulillah lulus. Sebab dua dua subjek susah okay. Time jawab exam tu boleh dikatakan nak nangis juga bila tengok soalan. Rasa macam boleh ke aku pass subjek nii. Lepas jawab paper memang susah nak move on. Tapi lama lama tawakkal dan doa je yang mampu.

Alhamdulillah once again. And kena lagi usaha sem depan. Target nak 4flat haha. Yoshh~!

Doakan saya semua~! :D

You May Also Like

10 comments

  1. alhamdulillah!
    congrats wuhuw woot woot!

    ReplyDelete
  2. tahniah..puas hati kalau dapat result elok bila kita dah betul2 berusaha..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..congrats, skit jer lg PNGK tuh nk kls pertama.. Usaha lagi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah terima kasihh. yeap lagi sikit je. doakan dapat first class ~! :)

      Delete
  4. bahasa jepun dapat A ??
    erm..nak tanya neh, senang ke nak belajar bahasa jepun ???
    tertarik dengan bahasa dari negara matahari terbit sebab dulu minat cerita dari jepun. kreatif as alwayz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dapat A. hmm takdelah susah sangat, takdelah senang sangat. so-so lah. kena banyak jugak hafal then kena usaha :)

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p