http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

OFFICIALLY LEFTENAN MUDA!

By 11:09:00 PM


Pagi tadi ada pentaulihan Angkatan Tentera Malaysia di Universiti Putra Malaysia(UPNM). Alhamdulillah alang secara rasminya menjadi Leftenan Muda Young Officer. Tahniah alangg~! Maaf tak dapat datang sebab ada buat kerja sekolah hehe. Minggu depan kita jumpa ye inshaaAllah :)


leftenan muda upnm
My dear brother :)

happy family
abi, alang,umi


You Might Also Like

2 comments

  1. fuhh. best tu leftenan muda.. dah baca tadi dekat telegram.. hehehhee... seronok juga ada adik beradik status macam tu kan :D

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.