http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SAKITNYA TUH DI SINI vs LET IT GO

By 11:47:00 PM


sakitnya tuh di sini vs let it go
image google


"Sakitnya tuh di sini.. Di dalam hatiku,Sakitnya tuh di sini.. Melihat kau selingkuh.Sakitnya tuh di sini.. Pas kena hatiku.Sakitnya tuh di sini.. Kau menduakan aku......"


*sambil joget-joget*


Dua minit kemudian pasang lagi..


"Sakitnya tuh di sinii... Di dalam hatiku.
Sakitnya tu di sinii.. blah blah blah blahh "


Lepas tu, dia pasang lagi lagu tuuu~

Adoiii.

"Iman ! Fatihah! Tak penat eh dengar lagu tu?"

Manusia yang bernama Iman Hazim dan Nurul Fatihah tersebut pasang lagiii~

"Sakitnya tuh di siniii.....
Sakitnya tuh di siniii... "


Sekalii ~mak cik dorang ni join sekali karaoke dengan joget daa hahaha.


Malam tu pulak, alang pasang lagu Let It Go (Frozen). Iman dan Fatihah apa lagi, bersiap sedia untuk karaoke. Makcik dorang ni pun tak sabar-sabar juga nak test vokal kan. 

"The snow glows white on the mountain tonight....
.......... *tak ingat lirik*
.......... *humming je*
.......... *buat suara lebah je*
Let it gooo~ let it go *time ni suara semua nak kuat je haha* "

Nyanyi lah kami sampai habis lagu tu.


Tiba-tiba, terdetik nak tanya kat dorang,

"Iman . Fatihah. Antara lagu Let It Go dengan Sakitnya Tuh Di Sini, mana lagi iman dengan fatihah suka?"

"Let it go!"

Yeke dorang ni. Macam tak percaya je. Makcik dorang ni pun tanya lagi sekali.

"Antara lagu sakitnya tuh di sini dengan let it go, mana lagi korang suka?"

"Let It Go! Let It Go!"

Okay okayy baiklah. Keputusannyaaa~ Let it go menangg!



Lepas tu, dorang bukak lagu sakitnya tuh di sini. Dan nyanyi macam tak ingat dunia dah. 

Hadoiii dorang ni yela tu suka lagu let it go lebih dari sakitnya tuh di sini. Gaya macam sakitnya tuh di sini lagi dorang suka. Tsk tsk tsk. Biaq pi laa dorang ni.

Kesimpulannya, makcik nya bersuara sedap. hikss.

Sekian, terima kasih.

You Might Also Like

2 comments

  1. patut pun KC menyepi digroup..berkaraoke ropenye kamu yer.. hukhuk

    ReplyDelete
  2. hahaha ! comelnyer layan lagu ni

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.