http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

TIPS BLOGGING-DAPATKAN TRAFIK BLOG SEMPENA RAMADHAN!

By 2:38:00 PM

Nak dapatkan trafik blog yang tinggi di bulan Ramadhan?


Blogger terkenal Hasrul Hassan memberi tips blogging - bagaimana caranya nak dapat kan trafik blog dalam bulan Ramadhan.

Caranya mudah sahaja. Buat entri dengan tajuk : RESEPI BUKA PUASA MUDAH - Resepi anda...

Haa tu lah yang bro HH kongsi kan tips beliau yang sudah berpengalaman dalam dunia blogging ni. 

Terima kasih bro HH!

Jom jenguk blog bro HH. www.hasrulhassan.com untuk dapatkan banyak tips blogging lain lagi !

TIPS BLOGGING


Tapi kan. Kalau kita takde resepi sendiri, kita memasak guna resepi orang lain, boleh ke kita buat entri guna resepi orang tersebut ? 

Ermm. rasanya boleh aje. Cuma! Cuma lasttt sekali pada entri, kena credit kan lah kepada orang tersebut. Credit tu means bagi penghargaan sebab resepi orang tu kita guna pakai di dalam entri.

So, sesiapa boleh la cuba tips yang mudah ni! Selamat mencuba!

Sekian, wassalam :)



You Might Also Like

9 comments

  1. wahhh ada nampak nama titew lah kat print screen fb tu

    ReplyDelete
  2. tulis entri yang berkaitan dengan bulan puasa pon boleh :)

    ReplyDelete
  3. terbaik dan terima kasih kerana berkongsikan tip ini..

    ReplyDelete
  4. Ala xde resepi nak kongsi lor...hehehe

    ReplyDelete
  5. waah bagus nih mba.. bermanfaat banget bagi saya yang mulai blogging :D

    ReplyDelete
  6. Lorrr..gini pun boleh??...tq share

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.