Total Pageviews

TIPS BLOGGING-DAPATKAN TRAFIK BLOG SEMPENA RAMADHAN!

by - June 22, 2015

Nak dapatkan trafik blog yang tinggi di bulan Ramadhan?


Blogger terkenal Hasrul Hassan memberi tips blogging - bagaimana caranya nak dapat kan trafik blog dalam bulan Ramadhan.

Caranya mudah sahaja. Buat entri dengan tajuk : RESEPI BUKA PUASA MUDAH - Resepi anda...

Haa tu lah yang bro HH kongsi kan tips beliau yang sudah berpengalaman dalam dunia blogging ni. 

Terima kasih bro HH!

Jom jenguk blog bro HH. www.hasrulhassan.com untuk dapatkan banyak tips blogging lain lagi !

TIPS BLOGGING


Tapi kan. Kalau kita takde resepi sendiri, kita memasak guna resepi orang lain, boleh ke kita buat entri guna resepi orang tersebut ? 

Ermm. rasanya boleh aje. Cuma! Cuma lasttt sekali pada entri, kena credit kan lah kepada orang tersebut. Credit tu means bagi penghargaan sebab resepi orang tu kita guna pakai di dalam entri.

So, sesiapa boleh la cuba tips yang mudah ni! Selamat mencuba!

Sekian, wassalam :)



You May Also Like

9 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p