http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

APA MAKSUD "BANK ACCOUNT NAME" ?

By 8:00:00 AM ,

APA MAKSUD "BANK ACCOUNT NAME" ?



affiliate tudung simplehijab



Al-kisahnya semalam saya update info akaun bank di akaun SIMPLEHIJAB sebab nanti SIMPLEHIJAB nak masukkan duit komisen dengan setiap jualan dibuat. Lepastu, saya letak la nama Bank. Lepastu, stuck. Bank Account Name. Lamaaa saya renung Bank Account Name tu. Mende saya nak letak ni. Nama saya sendiri ke. Atau nama bank? Tapi nama Bank dah letak kat atas tu. Takkan nak tanya soalan yang sama kan. Buang karen namanya. 

Dah lama ku renung benda alah tu, last-last search kat Google - "bank account name means". Ada la keluar bermacam-macam website. Tertarik untuk klik Yahoo Answers.

affiliate tudung simplehijab

Ohh, jawapannya ialah... Bank Account Name ni ialah nama pemegang akaun Bank tersebut. Maksudnya di sini, saya kena masukkan nama saya la dalam ruangan kosong Bank Account Name tu. Ohhh hehehe. Satu ilmu baru dapat! Hoyeah thankyou Allah.

Oh! Takde orang nak tanya ke mende alah apa akaun SIMPLEHIJAB tadi tu? Hahaha paksa korang tanya pulak kan. Tapi kalau ada yang nak tahu tu apekebenda affiliate tudung SIMPLEHIJAB tu, korang boleh rujuk di bawah ni untuk maklumat lanjut (klik entri di bawah ini) :





Okay daa~wassalam. Have a nice day! :)

You Might Also Like

7 comments

  1. akak pun tak isi lagi ni...slalu tgk 'payee name' kali ni bank account name plak.
    mmg boleh buat kita ni jd keliru skit bla first time bdepan dgn mslh mcm ni

    ReplyDelete
  2. Tunpang tanya, mcm mana nk delete account affiliate agent ni? Sy buat dulu, sbb ramai kawan ajak. Tapi sy buat tak penah isi bank acc number pun. Jadi system dah delete sy secara automatic ke? Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya rasa walaupun tak pernah isi bank acc number, acc affiliate still ada lagi. macam mana nak delete tu saya tak tahu, tapi mungkin boleh contact pihak affiliate tu macam mana.

      tq

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.