http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

HEBOH DARI blogspot.com KE blogspot.my !

By 5:39:00 PM ,

HEBOH DARI blogspot.com KE blogspot.my !

Perghhh heboh berita ni. Dah tersebar dah. Panas panas. Dalam bilik ni panas tak bukak kipas. Hahaha #lawakhambar

Okay berita ni dah makin tersebar sekarang. Mungkin ramai dah perasan sebab ada tiga blog dah buat entri pasal ni :




Alhamdulillah yang ada domain sendiri tak terjejas dengan perubahan ni. Sihat walafiat.

Yang terjejas hanyalah pada blog yang blogspot. So bak kata kak sha kena alertttt! Adsense dan blog SEO tengok balik. Sihat ke tak mereka itu.

credit : http://awansayatasana.blogspot.my


Yang terkena tu jangan sedih-sedih sangat naaa. Mungkin dah sampai seru tu kot untuk bertukar ke domain sendiri hehehe. Keputusan di tangan anda. Anda mampu mengubahnya ~!

Daaa~wassalam

You Might Also Like

3 comments

  1. Aik, diseru-seru pulak namaku di sini ye! Hukhuk. Sedih iols. Ntah cemana nasib earning ku T_T

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Bagi saya tidaklah menjejaskan blog sehingga perlu bersedih. Link semua baik, tiada masalah kerana ia akan ditampan secara automatik daro ".com" ke ".my"


    Kalaulah ada gangguan akibat perubahan seperti ini, mungkin hanyalah setting SEO sahaja yang masih boleh diubah... Tapi setakat ini tiada masalah... Nuffnang masuk seperti biasa walaupun saya jarang buat artikel baru.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.