http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

IMAM DUA MASJID NEGARA DITAMPAR OLEH LELAKI BERKETURUNAN ARAB KETIKA RAKAAT PERTAMA SOLAT JUMAAT

By 3:43:00 PM ,

IMAM DUA MASJID NEGARA DITAMPAR OLEH LELAKI BERKETURUNAN ARAB KETIKA RAKAAT PERTAMA SOLAT JUMAAT


IMAM DUA MASJID NEGARA DITAMPAR OLEH LELAKI BERKETURUNAN ARAB KETIKA RAKAAT PERTAMA SOLAT JUMAAT
Imam Dua Masjid Negara, Mohd Zuhairee Mohd Yatim menceritakan detik-detik beliau ditampar lelaki tidak dikenali. - Foto Astro AWANI

KUALA LUMPUR: Seorang lelaki dipercayai berketurunan Arab ditahan kerana menampar muka Imam Dua Masjid Negara, Mohd Zuhairee Mohd Yatim.


Kejadian berlaku ketika beliau sedang mengimamkan solat Jumaat dan ia terhenti ketika rakaat pertama.


IMAM DUA MASJID NEGARA DITAMPAR OLEH LELAKI BERKETURUNAN ARAB KETIKA RAKAAT PERTAMA SOLAT JUMAAT

IMAM DUA MASJID NEGARA DITAMPAR OLEH LELAKI BERKETURUNAN ARAB KETIKA RAKAAT PERTAMA SOLAT JUMAAT


IMAM DUA MASJID NEGARA DITAMPAR OLEH LELAKI BERKETURUNAN ARAB KETIKA RAKAAT PERTAMA SOLAT JUMAAT


IMAM DUA MASJID NEGARA DITAMPAR OLEH LELAKI BERKETURUNAN ARAB KETIKA RAKAAT PERTAMA SOLAT JUMAAT

keadaan sedikit kecoh di luar Masjid Negara apabila lelaki terbseut dibawa ke balai polis


You Might Also Like

13 comments

  1. ini tak taulah mabuk ketum ke apa ni sebenarnya...

    ReplyDelete
  2. ape cerita ni..sakit jiwa ke ape

    ReplyDelete
  3. OFFICIAL | IMAM MASJID NEGARA DITAMPAR KETIKA SOLAT JUMAAT

    18 Sept 2015, Jumaat: Imam Masjid Negara hari ini ditampar oleh seorang lelaki arab ketika sedang mengimamkan Solat Jumaat pada rakaat pertama. Lelaki Arab tersebut dilaporkan datang dari saf belakang bergerak kehadapan dari saf ke saf sehinggalah ke sebelah imam. Lelaki tersebut bertindak merampas mikrofon dari imam tetapi dapat ditepis oleh imam yang masih meneruskan solat. Tiba-tiba lelaki tersebut bertindak menampar imam dan menyebabkan solat tidak dapat diteruskan. Pihak pengawal keselamatan dan pegawai Masjid Negara yang bertugas segera menahan lelaki tersebut dan membawa lelaki tersebut keluar dari masjid. Reaksi agresif lelaki tersebut mungkin menyebabkan para jemaah bertindak balas. Justeru pihak polis trafik yang berkawal di Masjid Negara segera bertindak menahan lelaki tersebut dan membawa ke balai polis berdekatan untuk tindakan lanjut.

    Solat Jumaat dimulakan semula oleh YBhg. Us. Zuhairee bin Mohd Yatim dan diikuti solat sunat hajat bagi mendoakan agar masalah jerebu yang melanda negara dapat diatasi.

    Masjid Negara menafikan ada sebarang pergaduhan atau spekulasi berkaitan kesalahan bacaan imam, khutbah, isu politik atau mana-mana fahaman. Sehubungan itu, Masjid Negara memohon agar tidak ada khabar angin yang tidak benar disebarkan. Sekian, terima kasih.

    ReplyDelete
  4. apa sebab men tampor2 ni .. mental ke

    ReplyDelete
  5. kenapalah dengan orang arab tu ye..

    ReplyDelete
  6. eh..tak hormat la pulak dia ye..Allahu..

    ReplyDelete
  7. keadaan kecoh tu sebab ramai sibuk nak snap gambar..!! bukan nak bagi laluan dan mudahkan urusan polis... eeeeeeeee... :(

    ReplyDelete
  8. Huru hara malaysia skang ni.. macam2 kes.. kes ni dalam sejarah x pernah berlaku kot..

    Jemput singgah k..

    Entry terkini

    1. "Aperture Squad Artwork"




    ReplyDelete
  9. Berita terbaru, bukan lelaki Arab tetapi lelaki india... Dia ada mentl problem...

    ReplyDelete
  10. Orang tu kena rasuk...... tak pun cari perhatian.. haha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.